• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

To widzę że owoce chętnie dzieciaki jedzą,trzeba korzystać zanim z naturalnych cukrów przerzucą się na batoniki;-).

AGUNIA pisałam kiedyś że otwarty jednak,pewnie ktoś aferę zrobił.Ale świeci pustkami,na wsi jednak ludzie pod domem siedzą.Ja jak tylko jest pogoda[cały tydzień lało teraz]to ide z nimi,młoda trochę sie porusza tam przynajmniej.Arbuza jeszcze nie dawałam,kupię po niedzieli:tak:,super bo sezon owocowy sie zaczął.

reklama
Mika czuję się lepiej niż wczoraj, tylko to gardło.

Jak ja Wam zazdroszczę tego jedzenia. Młoda potrafi wciągnąć pół banana, 1/4 jabłka. Truskawek nie tknie. W ogóle mamy problem z jedzeniem u niej, bo wszystkim pluje. I już sama nie wiem, czy zwlać to na zęby, czy na jej upodobania.

Milenka cudna córcia :) fajne kitki ma :) u mojej to by nie przeszło.

Idę spać, jutro dzień pełen wyzwań.

DJMKA do kitek się przyzwyczaiła że musi być uczesana rano i koniec,ale kapelusz letni 2sekundy i ściąga,musze kupic wiązany.Moja ma gęste włoski i krecone do tego.

Miałam iść spać, ale rozbrajacie mnie tymi owocami ;-) moja na hasło truskawka lub winogrona zabija się, żeby doraczkowac na dywan gdzie zazwyczaj razem jemy. I co? Zje jedna truskawke i trzy kulki winogron. Albo dwie :-) jeszcze kiwi lubi, tak 1/8 zje:-D banana się nie tknie, jabłko tak lubiane jest już passe.. ha ha to tyle w temacie :-/

Madzik wiem, że za późno i nie spełnia warunków, ale mam fajny przepis na sernik. Bez spodu, robimy w malakserze ze zwykłego sera. Wychodzi wilgotny :-) tylko taki lubię.
A odnośnie sprzętów i mężów to coś o tym wiem. W zeszłym tygodniu zawitał do nas nowy ruter, bo jest bajerancki. Do tego mamy w sypialni testowo z firmy dysk który służy za chmurę.. nie mówiąc jak zawsze pakuje kasę w auta..

katjuszka ja mam w domu radio, które kosztowało majątek, bo działa na wi fi, a że to ostatnio nie chce współpracować to mam raczej atrapę.

Milnka ma burzę włosów więc kitki są już wskazane.

Chyba każda ma w domu jakieś "użyteczne" cacka. U nas playstation stoi i sie kurzy a jak mówię żeby schować to, że bedzie grał jak do Pl polecę (zaznaczam, że dopiero wróciłam ) [emoji33]

ImageUploadedByForum BabyBoom1432931896.035666.jpg F uwielbia obserwować samolotu, siedzi jak zaczarowany [emoji58]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1432931896.035666.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1432931896.035666.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Ale produkujące!!!! Wczoraj pisałem ale nie zdążyłam dokończyć i mi posta nie dodało.

Madziolinka gratulacje. Nic się nie stresuj tylko spokojnie czekaj. Jeszcze bardzo wcześnie jest!!! Będzie dobrze.

Djmka jak zdrówko? Ale lekarke masz w porządku, nie daje niepotrzebnie antybiotyku, no i rady też ma dobre. Szkoda ze trudne w wykonaniu.

Madzikm miłego świętowania urodzin męża :-)

Milenka rzeczywiście wyszczuplala. A zdjęcia z placu super!

Magda jak córka? Eh niestety te bóle Brzucha w tym wieku są okropne. Najczęściej właśnie bez przyczyny

Kończę na dzisiaj bo już mi się oczy Zamykają

Matko ale nadrukowałyście :szok:

Milenka M wygląda super a na fotce taka trochę przerażona :). H owoce wcina ale tylko z całości w kawałkach nie tknie najbardziej lubi banany i melona lubi też mango gruszki nektarynki morele a truskawki kupię po niedzieli to zobaczymy :-D w ogóle to on musi wszystkiego spróbować bo inaczej darcie.

Viltutti jakbym o H czytała też ma jakąś manię wyższości :baffled: wszędzie się wdrapuje a ja z sercem na ramieniu biegnę go zdjąć żeby nie spadł bo te jego wyczyny są coraz bardziej kaskaderskie :szok: a pudełka uwielbia jak wchodzić do nich i na nie.

Myszka też mam kilka ubranek z endo i jakością to one nie powalają :baffled:

Djmka zdrówka dla Ciebie i siły dużo!

Magda jak u Was?

Katjuszka oby K spodobała się nowa niania :).

Mika fajnie mieć kogoś blisko na pogaduchy i spacerek :-)

Ja dzisiaj miałam dzień sprzątania :confused2: zrobiłam bratu urodzinowy obiad i nawet poprasowałam mega stertę ubrań H w tym czasie buszował w szafie i zajmował się wyrzucaniem swoich ukochanych pieluch tetrowych poobkładał się nimi i tulił :-D a i jestem o kolejny talerz lżejsza :crazy:

ANCONA H widzę ma już spore smaki owocowe poznane.Talerza Ci szkoda?ja się martwię że mi się nie chcą za bardzo tłuc,mam serwis po 12szt a chętnie bym nowy zakupiła bo mi sie znudził:-p
Zapomniałam napisać że doznałąm dziś szoku,postanowiłam kupić młodej pełne butki ale nie bardzo zabudowane,żeby jej trzymało ta stopę bo chyba jej ucieka,i ani w daichman ani w ccc nie było nic!!!sandałów masa,tenisówek i adidasów,jedne lasockiego były ok ale jeden rozmiar tylko mieli,załamka

reklama
Milenka tylko ten od kompletu miał dopiero rok a stare to niech tłucze :-D i kubki też bo jest ich za dużo :-p

O widzisz jak ciepło to już nic pełnego nie kupisz :/ tak jak poszłam ostatnio po koszulę dla M chciałam długi rękaw bo jest bardziej elegancki to może 5 było a z krótkim pełne półki wrrr..

Daj babie tel z internetem zakupy online murowane :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry