• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Djmka - dzięki za przepis. Niestety brzoskwiń nie posiadałam, ale pogrzebałam po "moich wypiekach" i robię sernik z pianką kokosową. Mam nadzieję że będzie dobry :-)

Milenko - cofnęłam się żeby znaleźć zdjęcie M. Mi tam się podoba, mina poważna, adekwatnie do powagi dokumentu :-)
Co do nadgodzin, to kasa jest taka że nie da się koło niej przejść obojętnie...Niestety.
A że przyjęli do nas 6 nowych osób to wszyscy twierdzą że jak skończą trening to nadgodziny się skończą.

Katjuszkooo - powodzenia z nianią. Oby to była ta!

Viltutti - czyli Olo to typ włamywacza :-D.
Emma to złodziejka, na placu zabaw wszystko ludziom z wózków wyciąga, podchodzi do siedzących pań i zagląda im do torebek ;-)

Mąż na urodziny dostał pozwolenie na zakup nowego dysku do komputera i ew nowej karty graficznej, więc poszedł do pracy z bananem na twarzy.
Nie wiem po co mu ustrojstwo jak i tak nie ma czasu żeby siedzieć przy komputerze:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
MYSZKA nie wszystkie ale dresy na dziewczynkę były na obniżce na chłopięcy dział nie wchodziłam.

Madzikm wiadomo jak to jest kasa kusi.

OLIVIA w zerówce więcej nie uczą to reszty nauczy się od września.Co do tego skakania to jest przerażające że dzieci takie słabe teraz i nagonka w szkołach że ofermy nam rosną.

KATJUSZKA to trzymam kciuki żeby niania się sprawdziła i K miło z nia spędzała czas

MIKA truskawkowa ja na moją teściową też złego słowa nie mogę powiedzieć;-):-p

VILTUTTI mi się ta fotka młodej nie podoba ale z tą laleczką chucky to poleciałaś:szok:

Wiele nie udało mi sie na ogródku zrobić bo zaraz obiad dać,młody mnie wyciągnął na plac zabaw i dzień zleciał.Jutro robimy sobie wycieczkę do Zakopanego.

Jestem,ale czasu mi brakuje. Właśnie oglądam film ze starszą. Przy okazji odstresowuję się piwkiem :-p

Jak nie będę mogła spać to zajrzę później.

Moja laleczka chucky;-)

Załączniki

• 20150529_151544.jpg
    20150529_151544.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 59
  • 20150529_151759.jpg
    20150529_151759.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 60
VILTUTTI no to się zrehabilitowałaś tym postem:-D
Bo już sie zaczynałam dopatrywać podobieństwa;-),a tak serio to ja się okropnie bałam tego horroru:confused2:.pierwszy raz jak oglądałam to siedziałam całą noc przy zapalonym świetle.
Madzikm jak sernik?ja dziś gotowałam młode ziemniaczki z młodą kapustka i koperkiem i rybkę.
Wy tu narzekacie że wasze dzieci mało jedzą a moja owoce to uwielbia,ma któreś dziecko tak jeszcze?Dziś nie mogłam jej oderwać od miski truskawek,bałam się że ją brzuch rozboli tyle zjadła,nektarynkę potrafi do cna obgryzć i pestkę i mi daje o bananach to nie wspomnę połyka w całości a w niedzielę melona pierwszy raz jej dam.

Ostatnia edycja:
Milenka mój niejadek też uwielbia owoce. Truskawki, winogrona, rodzynki i arbuz to jego ostatnia miłość. Zresztą mm i kaszek nawet nie tknie, a dzisiaj jak go na chwilę zostawiłam samego to mi ser pleśniowy zeżarł :eek: No i widzę, że jednak plac zabaw wam udostępnili.

Madzikm męska logika. Ważne żeby mieć.

Katjuszka dobry wybór.

reklama
Madzikm - wesołego świętowania [emoji6]

DJMka - super, że L dała Ci chwilkę na odpoczynek. A jak sie czujesz ?

Katjuszka - na pewno podjęliście dobrą decyzje.

Viltutti - typ włamywacza albo łamacza damskich serc :)

Milenka - śliczna M. Na moje oko (a wzrok mnie nie zawodzi) to wyszczuplała i to bardzo. Mój F tez uwielbia owoce. Banana samego nie zje ale jak zrobię mu "sałatkę" z innymi owocami to łyka jak młody pelikan.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry