• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Hej co tu takie pustki? Czy mi tel padł i bzdury pokazuje?
U nas zagadka po okropnej nocy rozwiązana, chłopcy mają katar :-( I tyle nam z wyjazdu pozostało.

reklama
Jestem i ja.
Rila K znów dziś z gorączką rano był:/ Na dworze chłodniej ale w domu duchota straszna. Nie wiem już jak wietrzyć bo przeciągi się robią:/ Jak do piątku K nie przejdzie mimo obniżenia temp to pojade do lekarza naszego bo coś nie halo może być.
Zdrówka dla chłopaków:)

Moja też już dawno śpi. Pobudka pewnie po 6 jak zwykle. Na razie mam to gdzieś, bo o tej godzinie już jestem w pracy ;-)
W nocy się obudziła jak była burza i potem nie mogła zasnąć. Mam nadzieję, że tej nocy będzie odsypiać.
U mnie po burzach i deszczu w końcu całkiem znośnie na dworze. A mała nawet mi pozwoliła porobić co nieco na ogrodzie.
Moje prasowanie czeka...

Jestem i ja :-) dzień okropny H spał 20min i jeszcze nie śpi :confused2:. Wczoraj w nocy obudził się około 2.00 i przez godzinę piszczał i rzucał się po łóżku. Mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej.

Głupia ja myślałam że zrobienie ciasta z Hubertem na rękach jest możliwe jednak wygląda to hmm nie bardzo :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry