• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Przyłączę się z kawą.

madzikm Julek też co chwilę zalicza jakieś upadki. Za bardzo mu się spieszy, a nogi nie nadążają. Wczoraj kupiłam mu kalosze, więc musiałam go cztery razy przebierać, bo jak go tylko na chwilę z oka spuściłam to rozpłaszczał się jak długi w kałużach.

DJMka maliny zrobiłam całe w cukrze, a z porzeczek dżem.

Oj tak Agunia kalosze to jest to:tak: Ja mam pełną rozmiarówkę po chrześnicy tak więc starczy mu do 6 lat jak nic:)

O ranyyyyy nie wiem dokładnie co było ale F budził sie kilka razy z rykiem aż cieżko go było uspokoić. Wydaje mi sie, że chyba go brzuch bolał bo rano zaraz po przebudzeniu był kupsztal taki, że na samo "wspomnienie" mi niedobrze.

Kawę podwójna prosze jeśli jeszcze jest [emoji6]

Co do przetworów to ja ogórków pare słoików zrobiłam. Resztą w Pl sie mama zajmuje ze względu na własne owoce. Pozniej w paczkę, kurier i wcinamy.

Milenka -czekamy na foto relacje z wczasów [emoji3]

He he he Mika widzę że Ty tak jak ja czekasz aż się "przyślą" słoiczki;-)

No to My też nie odbiegamy od normy z krzykiem. Pobudka z drzemki oznacza wrzask a nocna pobudka to wrzask do potego n-tej. Obawiam sie urlopu, że nas wyrzuca z pensjonatu :)
Musze moją Rybkę pochwalić, że był wczoraj bardzo dzielny. Został z babcią i to na dość długo bo jechaliśmy na pogrzeb kolegi. Smutny dzień i nawet niebo płakało :(

Uciekamy do mojego wrzaskacza.

Myszko super że synek sobie poradził z rozłąką:) Co do mm nie pomogę bo mój na mm już praktycznie od urodzenia (karmiłam 1,5 miesiąca a i tak musiałam go dopajać mm)
A jakie mleko używacie bo może po prostu mleko mu nie smakuje?

Milenka ogromne gratulacje dla córci:tak: Ale Cię zaskoczyła:-D

Dziewczyny padam:no: Dzieć mi dziś nie spał w dzień wcale prawie. Tylko w czasie jazdy samochodem kilka minut a padł dopiero po 20. Tyle miałam planów a tu znów nic z tego nie wyszło bo jak położyłam się razem z nim to potem nie mogłam się z łóżka zwlec:zawstydzona/y:

reklama
Milenka gratuluję. Teraz powinnaś odwiedzić tych wszystkich lekarzy, do których chodziłaś i kazać im wsadzić swoją diagnozę w d.

Mika czekamy teraz, aż przystojniak ruszy :tak:

Myszka mój Julek nie ruszył mm nigdy, a do pracy wróciłam jak miał 6 m-cy i cycka miał ograniczonego. Ratujemy się jogurtami, serami żółtymi, śmietaną w zupach i czasami zupami mlecznymi.

Miałam więcej odpisać, ale nic nie pamiętam :no:

aaaaa M mi przeglądarkę ściągnął z kosmosu na ziemię:) Dumna z niego jestem bo on z tych co to trochę techniki-elektroniki i się gubi :tak:
Wpisy nadrobię jutro.

P.S. Agunia widziałam fotki Julka;-)

Milenka gratki dla córci )
U nas tez drzemka w toku. W nocy tak sie Darł że M stiwerdzil, żeby dać mu cyca ale niewiele to jednak pomoglo, dopiero jak sie rozbudzil i wypil wode to się uspokoil. A potem byla imprezka 2 godzinna.

Ostatnia edycja:
Milenko gratulacje dla M :-) zuch dziewczynka

Ja w tym roku też ogórków raczej nie zrobię chyba że będą jeszcze jak wrócimy.
Nie mam siły pisać H zaczął dzień od wpadnięcia za łóżko obudził mnie wrzaskiem i do tej pory zastanawiam się jak on to zrobił bo był głową w dół i tylko nogi wystawały :eek: i ogólnie darł się dzisiaj dosłownie o wszystko i jeszcze nie śpi. Jedynie chwila spokoju była jak się pluskał w brodziku.

H jest bardzo mleczny na śniadanie mm z kaszką do picia, jogurt/owoc,warzywo, odrobina zupy/obiadu i koniecznie mm, podwieczorek i na kolację mm z kaszką do picia + mm w nocy. A jak nie dostanie to drze się ile sił w płucach. Może to za dużo ale starszy nie chciał wcale mleka i szybko mu zęby poszły to temu nie bronię.

Ostatnia edycja:
reklama
Strasznie tu pusto [emoji33]
Gdzie te czasy, że zasiadało sie po wieczorym rytuale jak do lektury.

Marcia - Ty juz nas na stałe opuściłaś [emoji22]. Mam nadzieje, że wszystko u Was ok.

U nas rano kaszka łyżką i oczywiście owoc na dopchniecie. Pozniej obiadek, po obiedzie oczywiście owoc, na podwieczorek jakaś kanapka, parówka lub kasza jaglana z jabłkiem i cynamonem, po kąpieli mleko i w nocy mleko. W międzyczasie oczywiście owoce, jogurty czy biszkopty, paluszki, chrupki kukurydziane albo marchewkowe.Nie wiem po kim F jest taki owocowy bo ani ja ani M nie przepadamy za owocami. Wczoraj np. zjadł gruszkę, dwa banany, borówki i nektarynę. Aaaaa i obowiązkowo codziennie wyciskam mu sok z dwóch pomarańczy. I tak oto wyglada jadłospis mojego Dziecia.

Ostatnio F zapałał miłością do dżemu z kurcząt czyli pasztetu [emoji12]

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry