Mika o rany, ale Was wzięło, niewykluczone, że Ciebie ze stresu, ale dobrze, że F już lepiej.
Truskawkowa Ty proszę Cię nie drażnij z tym spaniem.. dziś od 5:40 mi się ToTo kręciło, a o 6:20 definitywnie wstała
Kroczek - chyba Ty pisałaś, że Kubuś je dwa razy w nocy.. K też ciągle głodna.. myślę, że ona nie ma czasu pojeść w ciągu dnia to w nocy nadrabia.. jeszcze jak wstaje po 2 to jakoś do przeżycia, a ostatnio ciągle chce po 24 już jeść, co przekłada się na głodomora przed 6 :-( a wtedy już nie zaśnie..
Madzik mnie się taka koncepcja zbiorowego urlopu podoba.. u nas zawsze był problem w wakacje, bo wszyscy urlopy.. a tak nie ma firmy dwa tyg ;-) mam tylko nadzieję, że z odpowiednim wyprzedzeniem informują kiedy się urlopujecie ;-)
Edysiek 20 słoików? Ja tyle w dwa trzy lata nie zjadam, nie mówiąc o robieniu.. w tym roku poszalałam bo miałam czereśni nadmiar od teściowej i zrobiłam 3 kompoty.. ale już wypite
Padam na ryłko.. mamusie nie planujące więcej - może jakaś spódniczka lub sukienka do opylenia po starej znajomości? Potrzebuję do pracy.. szukam na allegro. Mam pożyczone od kuzynki i przyjaciólki kilka worków, ale szczerze to kilka sztuk sie nadaje do czegoś tylko :-( wszystkie sukienki są na mnie za krótkie (170cm) i zła jestem, bo mam w domu towaru jak na targ, a wybrałam może 4 sztuki :-(