• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Pozdrowienia z gór :) Pogoda super tylko Maly nam ochrypl. Innych objawow brak. Nie jest to efekt darcia sie yylko ewidentnie jakies paskudztwo. Dziewczyny macie jakies pomysły co mogę mu podać? Psikam Tantum Verde i dalam Groprinosin.
Mika a jak Twoj synek? Udalo sie ostatecznie opanować wirusa?

reklama
Myszka JAK TANTUM NIE DA RADY,to może złapał krtań i inhalacje albo antybiotyk dadzą tylko radę.Na chrypkę moja jeszcze syropek prawoslazowy miała to spróbuj podać.

Moja nockę miała kiepską,wstała o 2 i wyła,zrobiąłm mleko ale po tym i tak zasnąć nie mogła,godzinę się rzucała a rano 6 pobudka.Zaraz wrzucam ich do basenu,bo u mnie już 25stopni potem w domu się zamkniemy,u mnie na szczęście za godzinę słońce chowa się za wielkimi drzewami więć do 11 mamy dość fajnie.

Witam :-)
Dzisiaj pospałyśmy do 7:15 :rofl2: Ale pewnie dlatego, że w nocy z godzinę marudziła. Możliwe, że chciała mleczko, ale dałam tylko pić ;-) W końcu poszła spać.
Wieczorem nie ma problemu z zasypianiem, najpóźniej o 20 już śpi a zdarza się też po 19.
Kroczek oby to było chwilowe. Ja wieczorem już nic nie robię, ale jak mała idzie spać to jest w końcu czas dla mnie:tak:

Katjuszko
ja w spódnicach chodzę od święta i całą ciążę przechodziłam w spodniach. Na szczęście do pracy mogłam chodzić zupełnie na luzie ;-)
Mika cieszę się, że już lepiej :-)
Milenka moja jak była z tatą to też zupy nie chciała jeść i jadła parówki :rofl2:
Ze mną nie ma zmiłuj :-p Ale jedzeniowo też się pogorszyła, już nie je tak chętnie wszystkiego.

Też będę robić paprykę marynowaną (poszukam przepisu i na dniach wrzucę). Tylko jeszcze poczekam, aż będzie trochę tańsza, bo muszę kupić 10-15 kg.
Przetworów co roku robię dużo. Ich liczba dochodzi do 100 słoików na cały sezon :tak: I raczej wszystko zjadamy. Zeszłoroczne skończyły się nam już 2 miesiące temu.

U nas nocka do D.... Od 3 do 5 tak sie wiercił i mruczał a pozniej darł, a darł sie o mleko. Chciałam oszukać piciem ale było jeszcze gorzej. Dostał jakies 70ml mleka i co ...dwie kupy od rana juz były [emoji24]. Nie mam pojęcia jak go oszukiwać z tym jedzeniem. Wieczorem zjadł tylko pare łyżek kleiku i tyle. Masakra normalnie [emoji29]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry