• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
EDYSIEK ty mnie nie denerwuj,2dni temu jak zeszłam ccc i żadnych sandałów dla mojej nie było to pomyślałam o Tobie,że zawsze za pół darmo wyhaczysz,a ja kupiłam końcu chłopięce a następnego dnia dostałam sms o obniżce 25%;-)Jutro jadę szukać jakiś butów do sukienki na odpust sobotni o od razu na wesele żeby były.
Pełno butów jest ale czemu trampek i tenisówek?ani wkładki profilowanej czy usztywnionej pięty,chyba tylko z powodu mody ich pełno,oczywiście w ramach pocieszenia za te sandały chłopięce kupiłam tenisówki z myszką mini;-).Na jesień nie kupuje bo moja chyba jakieś specjalistyczne będzie musiała mieć,chodzi któreś dziecko jak kaczka?tzn wyrzuca stopy na boki?

Za przetwory podziwiam ja mam ochotę pod tramwaj skoczyć[u mnie na wsi nie ma]bo od wczoraj mam syna kuzynki,piorą się z moim ile wlezie a teksty powalające,wywalił szklanke z sokiem i mówi dobrze że macie mocne szklanki,zero reakcji na rozlany sok na podłogę i stół i poszedł.Poza tym to takie adhd,muszę dom na klucz zamykać bo mi wychodzi i goni traktory na hulajnodze[są żniwa i pojazdy gabarytowe jeżdzą pod domem co chwilę,do tego sepleni że nie idzie go zrozumieć i uwaga ma 8lat!

Milenka chyba bym się pociela z takim za przeproszeniem bachorem :-( zdrowia psychicznego życzę ;-)

Ja ostatnio kupiłam w CCC sandały bo paluch zaczął wychodzić, a myślę, że spokojnie jeszcze we wrześniu będzie chodzić. Kupiłam tez takie na elegancko trochę za duże. A nie upolowalam ani adidasow ani tenisowek :-( u to zaznaczam w CCC.. tylko ja zazwyczaj w tym w Tesco na kapelance bywam lub w Factory bo Bonarki nie znoszę ;-)

Mika kiedy odwiedzasz Kraków?

My jedziemy na 8 dni do Rabki. Stwierdziłam, że w ciąży nie jadę nigdzie dalej, a K wystarczy park, las i plac zabaw ;-) a mamy wynajęte w samym centrum to będziemy się byczyc i jeść ;-) a mój brzuch jest tak gigantyczny, że zaczyna mnie to denerwować :-( jeszcze lekarz mi przepisał żelazo bo mam anemię i domyślacie się jak teraz pewne sprawy wyglądają :-( także w nic się już nie mieszcze i jest pięknie...

KATJUSZKA ja w tesco na wielickiej byłam i tam kicha okropna,mogę Ci polecić ccc w Zakopanym,weszłam z ciekawości i tam jest wyyybór;-)
Kuzynem nawet mój starszak jest zmęczony,przy jedzeniu brudzi wszystko,rozlewa i mój w miare spokojny syn już nie wytrzymał w złości i ugryzł go w policzek:szok:
Nie mogę się nadziwić że kuzyn jest starszy o 7h od mojego;-)a w rozwoju to jest przepaść między nimi.

MADZIOLINA jak się czujesz?

MIKA właśnie trzeba jakies spotkanko na rynku:tak:

Madziolina spokojnie,ja też miałam zaśniad,wcześniej nie wiedziałam że takie ***** w ogóle istnieje a teraz mnóstwo tego jest.Zrób betę i oby była niska,jeszcze po 2tygodniach warto znowu zrobić.Ja po 5tygodnaich miałam bete ujemną,lekarka kazała mi odczekać pół roku,po 5miesiącach zaszłam w ciąże z Mileną;-).Daj znać i trzymaj się.

Ancona zgodnie z życzeniem zdjęcie w odpowiednim miejscu:)

Milenko nienawidzę takich dzieciaków:no: współczuję Tobie i synowi. Tylko pytanie mam:) Skoro tak na Was działa to dlaczego zgodziłaś się na to by z Wami mieszkał przez trochę czasu? Ja mam kilka osób w rodzinie co zawsze jak chcą przyjechać to wymyślam wiele powodów dla których nie mogą przyjechać i obojętne mi jest czy się pogniewają czy nie.

Katjuszko ja też brałam przy K żelazo i wiem co czujesz. Niestety niewiele rzeczy pomagało:( Jedyne co mogę poradzić to dużo błonnika, płynów głównie wody oraz taki syropek ale nie pamiętam teraz nazwy. Jak sobie przypomnę to napiszę.

KROCZEK bo mój syn tam był kilka dni i ja w ramach rewanżu musiałam jego zabrać;-).A że syn lubi tam jezdzić bo wiecej spędza czasu z drugim 15letnim kuzynem no i młody chyba przy matce taki nie jest.Pokój ma z bratem który drze sie za nim za każdy nie pozbierany papierek czy zabawkę.

reklama
Milenka a jak Ty byś zaczęła go musztrować? Przecież mały cwaniak musi znać swoje miejsce i to że jest u kogoś w gościach to nie znaczy że mu wszystko wolno. Ja tam nawet kolegów syna upominam jak się nie odpowiednio zachowują.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry