EDYSIEK ty mnie nie denerwuj,2dni temu jak zeszłam ccc i żadnych sandałów dla mojej nie było to pomyślałam o Tobie,że zawsze za pół darmo wyhaczysz,a ja kupiłam końcu chłopięce a następnego dnia dostałam sms o obniżce 25%;-)Jutro jadę szukać jakiś butów do sukienki na odpust sobotni o od razu na wesele żeby były.
Pełno butów jest ale czemu trampek i tenisówek?ani wkładki profilowanej czy usztywnionej pięty,chyba tylko z powodu mody ich pełno,oczywiście w ramach pocieszenia za te sandały chłopięce kupiłam tenisówki z myszką mini;-).Na jesień nie kupuje bo moja chyba jakieś specjalistyczne będzie musiała mieć,chodzi któreś dziecko jak kaczka?tzn wyrzuca stopy na boki?
Za przetwory podziwiam ja mam ochotę pod tramwaj skoczyć[u mnie na wsi nie ma]bo od wczoraj mam syna kuzynki,piorą się z moim ile wlezie a teksty powalające,wywalił szklanke z sokiem i mówi dobrze że macie mocne szklanki,zero reakcji na rozlany sok na podłogę i stół i poszedł.Poza tym to takie adhd,muszę dom na klucz zamykać bo mi wychodzi i goni traktory na hulajnodze[są żniwa i pojazdy gabarytowe jeżdzą pod domem co chwilę,do tego sepleni że nie idzie go zrozumieć i uwaga ma 8lat!