• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Dobry wieczór kobitki:-D Co tu takie pustki?

Ancona co na głowie robiłaś u fryzjera?:-)

Milenko trzymam kciuki za szczepienie. U mnie praktycznie wszystko uschło na ogródku więc tylko teraz wycinam co bardziej ususzone:)

Jadę jutro dziewczyny za kiecką na wesele i aż mnie skręca bo jakoś nie mam pomysłu. Zawsze miałam jakąś wizję tego jak chcę wyglądać a tu teraz nic mi nie przychodzi do głowy:no:

Milenka fajnie że jesteś zadowolona z wyjazdu. A kuzynka jak się da to wykorzystuj do pilnowania :-)
Meble jacyś starsi ludzie wzięli, nie mieli czym zabrać to musieli zapłacić mojemu bratu za dowóz i byli zadowoleni.

Truskawkowa to teraz można jeść z podłogi ;-) ja może jutro coś ogarnę bo można sobie krzywdę zrobić potykając się o zabawki :/

Kroczku pojedziesz i na pewno jakieś cudeńko wpadnie Ci w oko :tak:
a włosy podcinałam i robiłam kolor teraz są takie rozświetlone ;-)

Chłopcy w końcu śpią ja nie wiem skąd te dzieci biorą tyle energii...?:-D

Dzień dobry!
Słonko świeci a temperatura wynosi 13 stopni. To o 10 mniej niż tydzień temu. Już widzę swoje narzekania jak będę do pracy wychodzić że zimno ;-)
My mieliśmy się dziś szczepić na odrę, świnkę, różyczkę i co? Znowu nie zaszczepię chłopaków bo O od wczoraj ma opryszczkę na wardze. Zaraził się od M, któremu wyszło 12h później niż małemu więc nie było temu jak zapobiec
Strasznie jestem zła bo myślałam że będę mieć to w końcu z głowy! I znowu trzeba ze 3 tygodnie czekać. Wrrrrrr

My po szczepieniu,mała nawet nie zająknęła jak ją kłuli,no szok;-).Waga 14,700 więc nie sprawdza sie u niej że po roku dziecko nie przybiera dużo,no ale ona cały czas głodna.

Witam z kawusią,

Mój szczypiorek dla porównania waży 9 kg :-)

Truskawkowa wzięło Cię na przetwory. Czasu masz za dużo, czy próbujesz nas zawstydzić? ;-)

Edysiek mi z kolei w taką pogodę jest źle, bo marznę. Zdecydowanie bardziej wolę upały.

Rila ja tak mam z pneumokokami.Co chwilę muszę przesuwać termin szczepienia.

Kroczek i jak zakupy?

reklama
VILTUTTI ale Twój jest facet no i wiesz masa mięśniowa sporo waży;-)a dziewczynka powinna być zgrabna.

AGUNIA spoko J ma zbliżoną wagę do większości kwietniówek bo chyba normy tutaj 10-12kg

KROCZEK pochwal się ja też koncepcji nie mam do kiecki,za to nad fryzurą myślę o jakimś warkoczu.

KATJUSZKA jak K?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry