• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Truskawkowa zdecydowanie chce nas zawstydzić ilością przetworów :)

U nas waga stanęła po roczku i mamy 12,5 kg
Właśnie wróciliśmy z laboratorium lekko nie było ale poszło bardzo szybko. Na szczęście miałam że sobą kolorowe plasterki to dał przykleić bo paniom nie dał się omotać ich białą taśmą hehe

I już dwa razy dzisiaj słyszałam oj jaka ładna dziewczynka :crazy:

Odnośnie zakupów prezentować dziewczyny kiecki i fryzury :-) ja uwielbiam oglądać :rofl2:

reklama
U nas też przetwórstwo warzywno-owocowe w pełni [emoji6]

Co do wagi to F ma 13,5 kg , ciuchy na 92 .

Pozniej jadę do Teściowej " nie chcem ale muszem" i pewnie przyjadę z jakimiś rewelacjami [emoji33]

Witam :-)

Agunia mi taka pogoda odpowiada, 26 stopni :tak: Tylko rano jak wychodziłam do pracy było 6 :szok:
Truskawkowa chyba mnie przegoniłaś z przetworami ;-)

Milenka
mówi się, że po roku bo wtedy dziecko zaczyna chodzić i już tyle nie przybiera. Jak mała zacznie biegać to też waga stanie w miejscu.

Moja obecnie nosi rozmiar 86.

Jestem jestem. kupiłam kieckę (potem wstawie zdjecie) ale co sie nalatalam i naszukalam:/ Ja nie wiem co to za moda teraz że krotkie te kiecki ze pol tylka widac. Ja rozumiem przed kolanko nawet sporawo ale kurcze nie w pol uda:crazy:
Malo tego wszystkie z racji mojego wzrostu wygladaly jakbym mlodszej siostrze zakosila. No ale w wielkich bolach jest i kiecka.

Mialam wlasnie wazyc dzis przy kapieli K ale nie spal dzis caly dzien wiec teraz padl juz w polowie kolacji:/
Agunia powiem Ci ze moj K jakis miesiac temu wazym 10,5kg wiec nie jest tak zle z J:)
Mika jak wyprawa do tesciowej:)?
Ja tam jestem zadowolona z takiej pogody:) Dla mnie w sam raz:)

Mika mój miał body na 98. Są pewnie rzadkością, ale można dostać.

Kroczek te kiecki teraz to chyba w większości krótkie są. Czekam na foto ;)

Truskawkowa szalejesz z tymi przetworami. U mojej mamy krucho z tym, bo sucho i ogórków malutko, a co swoje to swoje.

Moja wagowo pewnie w okolicach 10-11kg. Rozmiar 86 na tapecie i to leginsy z tyłka spadają.

reklama
Jestem, żyję. Zastać idę spać, bo ledwo na oczy patrzę, a w sumie wyspana byłam rano w miarę. K kilka razy się budziła, ale zasypiala. Niestety po tej chorobie je mi dwa razy w nocy :-( no nic, chwilę się pomecze a potem zobaczymy.

K juz całkiem dobrze, choć zęby nadal a natarciu. Wczoraj jeszcze słaba była. Rano jak padła na drzemkę to niania mówiła, że chodziła patrzeć czy wszystko ok bo 3 godz spała..

Edysiek Ty masz typowy problem z niejedzeniem jak Cie nie ma... ja mam głupi problem, bo K z nianią je wszystko, łącznie z jakimiś dziwnymi zupami gotowanymi przez nianię i deserkami różnymi, a jak przychodzi weekend to żyje kielbaska i parówkami bo z nami nic z łyżeczki nie zje. Zrozum tu dziecko.

Dokładnie, w smyku są body na 98 bo kupiłam ostatnio i szczerze mówiąc myślałam, że będą Za jakiś czas a teraz są dobre. Odrobinę za luźne na długość, ale ogólnie takie w sam raz. Zaczynam się zastanawiać co suszarka robi mi z ubraniami, bo K owszem, wysoka, ale bez jaj.. ja nawet gdzieś na 104 widziałam body. Na pewno będę potem takich szukać bo to rewelacja na chłodne dni, żeby plecy się nie wietrzyly ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry