• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Hejka
Przepraszam za długą przerwę ale była u mnie mama i starałam się wykorzystać ten czas na gruntowne sprzątanie mieszkania:tak:
Wybaczcie nie uda mi się doczytać wszystkiego.
Dzisiaj padam bo Młody kolejny dzień nie chciał zasnąć wieczorem:crazy: Ale od jutra już będę regularnie

reklama
Edysiek no niby uważam ale schodziłam do męża powiedzieć żeby na progu nie stawał bo są świeżo położone płytki i mi się noga omsknęła. tak 2 schodki tylko zjechałam ale siniak jest imponujący.
Najgorsze, że koleżanka się bardziej od niego przejęła a on tylko do wiadomości właściwie przyjął. Sam jak go coś boli to umiera a u mnie zignorował.
Ogólnie jest ok. Coraz więcej zrzucam z obowiązków na męża bo zmęczona jestem niesamowicie ale poza tym dobrze.
O zaraz do żłobka idzie i zastanawiam się jak mu będzie bo przebojowy chłopak z niego i radzi sobie świetnie więc pewnie to ja będę bardziej tęskniła niż on :(
Dziś pasowanie na ucznia więc sporo emocji przed nami. Trochę się też ustabilizował plan zajęć i ja zaprowadzam starszaka tylko raz w tygodniu. 2razy mąż na 8 go wiezie i 2 razy koleżanka. z odbieraniem gorzej bo uparł się na dodatkowe zajęcia które nie są do końca dobrze zgrane z ich świadomością że trzeba się przebrać i naszykować (taniec) i któraś z mam musi niestety być żeby dzieci ogarnąć.
do tego ju jitsu w tym roku już 2razy w tygodniu i angielski raz. Zajęcia ma od poniedziałku do piątku a jeszcze moje ambitne dziecko chce gdzieś na szachy i koło plastyczne chodzić.

uff zajęty ten mój 6latek. ciekawa jestem ile tak pociągnie bo mi bez drugiego auta ciężko

Wpadam się pochwalić, że przed chwilą widziałam się z naszą forumową Milenką:-D.
Milenka jest super i pięknie chodzi, ha... biega nawet i jest kochana. Mamę ma super. Dzięki Agnieszko, że mimo trudności dotarłaś i że mogłyśmy się zobaczyć.

Ostatnia edycja:
MADZIKM ja też sie bardzo cieszę że udało się spotkać.Powiem Ci że pierwszy raz poznałam osobiście kogoś z forum i się denerwowałam a okazało się że czułam jakbym znała Cię wieki,bardzo naturalnie było.:tak:
EMMA to żywe srebro,a jaka zaradna,wystarczyło pare sekund żeby ujrzała otwartą bramkę i czmychła z sali zabaw:-D

ANCONA mi sie wymiotować chciało jak to widziałam:baffled:ale serial się fajnie kręci;-),dziś po 22 planuje oglądać po raz setny chyba dziennik Briget Jons;-)

Coś pusto znowu się zrobiło,temat krzyczenia na dzieci był to forum kipiało,trzeba coś wymyslić:happy:

DJMKA ja po poznaniu Madzikm mam ochotę jeszcze na jakieś spotkanie,Katjuszka kochana szykuj się:-D

MAdzikm jak nie masz nic przeciwko to wrzucę na grupę fotkę dziewczynek;-)

Moja padła pół godziny temu ale w dzień spała jedynie pare minut u mnie na rękach jak wracałyśmy ze spotkania:szok:Ale muszę ja pochwalić ze była grzeczna a podróż z przesiadkami:tak:i bez wózka.

reklama
Edysiek niestety nie mogę zaliczyć się do tych idealnych. Głos podnoszę bardzo rzadko, ale jednak. Dzisiaj wróciłam do domu po trzech dniach szkolenia w Wiśle więc wszystko co robi moje dziecko przyprawia mnie o uśmiech. nawet pomalowane kredkami pastelowymi ściany.

Milenka, Madzikm zazdroszczę spotkania.Ja muszę zmobilizować siebie i Kroczek do spotkania.

Auliya uważaj na siebie.

Edysiek mała jest niezłą akrobatką

"Więcej grzechów nie pamiętam" ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry