• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Viltutti szybkiego powrotu do domu! Dobrze że O już lepiej a nowe klocki zawsze są fajne :D mam nadzieję że u Was na dłużej niż 5 min. ;-)

Katjuszka najważniejsze że malutka zdrowo rośnie a imię wkrótce się znajdzie :-) może K coś podpowie ;-)

Madziolina zazdroszczę wyjazdu nad morze :-)

Mnie od 15stej znieczulenie trzyma po wizycie u stomatologa i mogłoby już odpuścić bo zaczyna to być wkurzające :confused2:

reklama
Bardzo cieżko mi coś więcej naskrobać ale obiecuje, że od poniedziałku wracam do Was [emoji5]️

F dokazuje aż "miło". Wczoraj nauczył sie chodzić do tyłu [emoji57] co trochę nam utrudnia codzienna egzystencje.

Ancona - współczuje, ja w tym tygodniu tez to przechodziłam.

Moje polskie wakacje dobiegają końca, trochę załatwień i jeżdżenia - tak to jest jak sie wszystko zostawia na ostatnia chwile. Z najważniejszych to odebrałam wyniki cytologii i wszystko jest ok.

Mika cieszysz się że już koniec wakacji w pl czy żal wyjeżdżać? Powodzenia w ogarnięciu spraw bo tak na ostatnią chwilę to może być różnie; -)

Zapomniałam napisać że coś się zrobiło mojemu dziecku i uwielbia inhalacje :szok: jak tylko widzi inhalator to ząbki szczerzy :-D sam sobie maseczkę trzyma siedzi po 15minutach i tylko problem jest z zabraniem hehe wtedy ryk na całego :rofl2

Ostatnia edycja:
Melduję się dziewczyny po bardzo, ale to bardzo miło spędzonym popołudniu spędzonym w towarzystwie Julka i Aguni:) Strasznie fajne są takie spotkania na żywo:) po takiej znajomości przez internet:tak: i mimo że chłopcy nie pozwolili nam za bardzo na rozmowę to koniecznie musimy spotkać się kolejny raz:tak:

Mika rozumiem Cię doskonale bo ja ostatnio załapałam potężnego doła z powodu ciągłego siedzenia w domu:-( tak więc jak dla Ciebie tak i dla mnie pomoc Dziadków jest bezcenna:tak:

Ancona ja też miałam jakiś czas temu język kołkiem do wieczora po wizycie u stomatologa:no:

Katjuszko bardzo fajnie że wszystko jest w porządku:) A imię może faktycznie Klara Wam pomoże wybrać:)

Viltutti zdrówka dla O. Lepiej bawić się tym Lego w domku:tak:

Wiesz co- nie wiem. Tak mi alergokog mówiła w czerwcu. I teraz jak Isoprinosin przepisała sama zapytałam, bo nie byłam pewna. Tak, nie łaczy się z wit C. Nie dopytałam dlaczego bo dzieci po 3 godz w czekania w kolejce miały serdecznie dość.

MYSZKA proszę w necie jest wszystko;-),neosine a gropro to to ten sam skład
[h=2]10. Czy Neosine można podawać razem z witaminą C?[/h] Lekarze nie zalecają stosowania inozyny pronobeksu razem z witaminą C (kwasem askorbowym). Inozyna może czasowo podwyższać poziom kwasu moczowego. Wytrącanie kwasu moczowego jest jeszcze bardziej zwiększone w środowisku kwaśnym, które to może być wynikiem przyjmowania witaminy C.

reklama
Ja dawałam neosine razem z witaminą c wychodzi na to że wszystko trzeba konsultować z wujkiem google:baffled:

VILTUTTI wychodzicie dzisiaj?zainspirowałaś mnie lego duplo moja nie ma a ciekawa jestem czy by się zainteresowała,może na mikołąja jej kupię.

Ja walczę dalej teraz zatoki bolą,od jakiś 3lat łąpią mnie kilka razy w roku i orzeważnie tylko antybiotyk daje radę.Moja wyła od rana i o 10 poszła spać wiec nie wróży to nic dobrego pewnie odemnie coś łapie.:confused2:Nie mam weny i nie pamiętam co komu,wczoraj od rana mieliśmy ognisko ze szkoły a zimno było rano.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry