• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek Ty tez lekko nie masz w pracy po takiej nocy.
Moja za to przez godzinę się darła, bo już przysypiała i walanie brata ją obudziło. Przypomniała sobie o jedzeniu i zrobiła jadkę.
Sprała mnie to zera emocjonalnie albo nawet poniżej.

reklama
Poszlo po łączach jak nic ... u nas zaypianie od 21czasem nawet 23 a bylo 19-20. Nocki czasami z przerwami nawet do 6:30. Pobudki co noc czasem gada przez sen lub nawet krzyczy. W dzien drzemka zamiast 11-12 to 13-14 i wczesniej za nic w świecie nie chce.
Truskawkowa mi na jelitowke pomogla cola odgazowana i laremid.

Mam do Was pytanie. Przekladalam ostatnie szczepienie bo ciagle cos sie u nas działo ostatnio właśnie jelitowka. Teraz mam umowione na jutro ale maly zaczal smarkac, ma taki wodnisty katar.Zastanawiam sie czy znowu nie przelozyc. Lekarce naszej nie wierze i nie ufam, zreszta po tym szczepieniu ja zmienie. Co Wy uważacie odkładać szczepienie?

U nas nocki tfu tfu tfu narazie ok. Jednak biorąc pod uwagę sile działanie forum będzie i u Nas wesoło [emoji33]. Żebyście jednak mi nie zazdrościły to dni takie, że czasem mam zapędy samobójcze no ale musiałabym to zrobić chwile przed powrotem M z roboty żeby kto miał się zająć F [emoji23]a tak na serio to nie wiem o co mu chodzi, nie drze japy tylko jak je, wszystko na nie, rzuca czym popadnie a dodatkowo zaczął mnie szczypać i wcale nie ukrywa, że sprawia mu to mega przyjemność.

Myszka ja w tej kwestii polegam na lekarzu. Młoda była szczepiona z katarem lekkim, bo był od zębów. Nic jej nie było później. Jeśli masz wątpliwosci to odłóż to.

Mika ja mysli samobójcze miewam średnio co 2 godziny ;-)

Moja tak za gryzienie się wzięła, że niby się tuli, a tu bach, ale walczymy z tym.

Madzikm mam nadzieję, że smacznie śpisz. :)

Ja wczoraj Młodą przetrzymałam to dopiero o 4 się darła jeść. Chyba jej kanapki położę przy łóżeczku :/

Ale się porobiło :szok: Mój ostatnio też jęczy, ale nie szczypie, nie gryzie i przesypia w miarę noce, więc chyba muszę zrewidować swoje zdanie o nim.

Myszka ja też w takich sytuacjach polegam na opinii lekarza.

DJMka kanapki nie są złym pomysłem ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry