madzikm76
Fanka BB :)
Kroczku - Emma też na butli zaspia. To taka rzecz, z której widać, że jej będzie ciężko zrezygnować.
Dobre dziecko dało się w końcu matce przespać od 4ej do 8ej
Po południu jak zazwyczaj drzemie bez problemów, urządziła takie "odwierty", że szok. Wstała zła i dopiero jak ją po siódmej wieczorem wzięłam na uroczy spacer w deszczu to jej foch przeszedł.
Wyprana emocjonalnie i fizycznie walnęłam piwko w obecności dziecka. A co tam.
Małe, złośliwe.... śpi, więc też idę bo kto wie czego się spodziewać...
Dobre dziecko dało się w końcu matce przespać od 4ej do 8ej

Po południu jak zazwyczaj drzemie bez problemów, urządziła takie "odwierty", że szok. Wstała zła i dopiero jak ją po siódmej wieczorem wzięłam na uroczy spacer w deszczu to jej foch przeszedł.
Wyprana emocjonalnie i fizycznie walnęłam piwko w obecności dziecka. A co tam.
Małe, złośliwe.... śpi, więc też idę bo kto wie czego się spodziewać...

Czasami potrafi przesiedzieć mi na kolanach 1h-1,5h i słuchać jak mu czytam, śpiewam, recytuję ale są też takie bajki które widzę że go ciekawią ale są za długie i niewierszowane więc się szybko nudzi i wtedy najlepiej sprawdza się opowiadanie co jest na obrazkach. Niestety ma kilka ulubionych bajeczek które muszę mu czytać po kilka razy dziennie. Bleeee już znam je na pamięć;-)Plus jest taki że jedną z nich jest zbiór wierszy i rymowanek z mojego dzieciństwa i wszystkie sobie przypomniałam więc jak jadę samochodem a zaczyna marudzić to lecimy z koksem i recytuję mu (oczywiście musi być z odpowiednią intonacją bo inaczej się nie liczy) wszystkie jak leci
Najczęściej ogląda (dzięki Agunia) Little Baby Bum, Reksia, Misia Uszatka i Kota Filemona bo krótkie są