• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Agunia jednak muszę to zamienić, bo kanapki to ona średnio je. ;)

Truskawkowa moja to np. Ser z kanapki zje, trochę chleba pogryzie i koniec. Ostatnio nawet pić nie chce w nocy tylko o jedzenie się drze. Koszmar jakiś. Mimo że na kolację miseczkę kaszy zjadła.

reklama
U nas niezmiennie butle z mlekiem i kleikiem i wystarcza na całą noc. Tyle tylko że mój Dzieć zjada jeszczę kanapkę albo serek na godzinę przed kolacją.

Myszka pewnie już po jabłkach ale ja też polegam na decyzji lekarza.

Dziewczyny która z Was karmi mlekiem Bebiko? Jak nr dwa po tym mleku? Zastanawiam się czy twardy i co drugi dzień nr 2 jest wynikiem zmiany mleka czy innych produktów.

Aaaa dostałam wiadomość że mają być jakieś zmiany na bb które mają ułatwić obsługę ale trzeba zadeklarować czy chce się mieć grupy prywatne nadal bo się laska musi nauczyć je obsługiwać. No i ma być pediatra który będzie odpowiadał na pytania. Oczywiście zachęcają też do brania udziałów w konkursach i ankietach.

Witam :-)
Dzisiejsza nocka nieco lepsza, trochę pokaszlała, pojęczała i gdzieś po godzinie spała normalnie.

DJMka oj ciężko mi wstawać o 5.
Madzik ja też mam czasem w środku nocy wywalić moją za okno ;-)

Mika, moja nie szcypie, ale potrafi podejść i ugryźć z nienacka.

Agunia J. wie, że mama potrzebuje teraz dużo snu.

Moja jak dostanie kanapkę to zje ser, wyliże masło i czasem ugryzie chleb. A jak dostanie suchą kromkę to zje.
W nocy nie je, ale budzi się na picie.

Czy tylko Kuba jeszcze pija mleko na dobranoc z butelki:)?

K może nie budzi się o 4 ale już właśnie dobry tydzień o 5 jest pobudka na mleko i dalej śpi.
A ja to jestem nienormalna bo Dzieć mi zasnął dziś o 20 przy butli, co już mu się dawno nie zdarzyło a ja zamiast się cieszyć z wolnego wieczoru (raptem godzina dłużej, ale jednak) to ja się zastanawiam co mu się stało i czy przypadkiem nie będzie chory:eek::zawstydzona/y:

My po szczepieniu. Nie było nawet źle, synek był dzielny to i mama dała radę. Jutro mamy spotkanie z dzieciaczkami, połączone z zajeciami więc będzie fajnie :)
Ps. U nas tez pobudki ok. 3-4 rano :) oczywiscie na jedzonko.
Kroczek_k - mój też przy mleku zasypia znaczy cycu :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kroczku u nas jest butla jeszcze rano z kaszką, po obiedzie mleko i na kolację kaszka na mleku z butli, nie wiem na jak długo ale od paru dni przesypia noce to już nie je. Ten mój dzieć jakiś dziwny jest nie ma mowy o jedzeniu łyżeczką widelcem obiad zjada "prawie samodzielnie" kanapki sam je nosz cholera jasna na widok zupy czy kaszki w miseczce wpada w histerie :wściekła/y: Dzisiaj jak go chciałam nakarmić to wytrącał każdą łyżeczkę wszystko pozalewane i tak płakał że mu tchu brakowało a jak tylko wypuściłam go z krzesełka pobiegł do kuchni i przyniósł butlę żeby mleko zrobić :confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry