• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Myślałam że wystawię dziś K za okno. Zgodnie z wcześniej zamieszczonym przeze mnie postem zaczęłam później szykować Kubę do snu licząc że już zbliża się ta pora. O jak ja się myliłam:no: zamiast tego zasypiał godzinę dłużej:crazy:

Ancona zdrówka dla Was

reklama
Hej dziewczyny:) Tradycyjnie Was podczytuje i widze, ze mowa o jedzeniu.. Moj je wszystko, ale ja nie mam wyjscia musze kombinowac, zeby sie najadl i zeby jeszcze chuderlaczkiem nie byl. Marcel majac 10 miesiecy przestal pic mleko w dzien, a jak mial 11 miesiecy z nocnych karmien tez zrezygnowal. Wiec musialam to mleko czyms zastapic. nawet platkow, kaszek, budyniu czy zup mlecznych nie ruszy. Wazy 14 kg i ma 91 cm wiec chyba dalam rade:) Pozdrawiam

Mój padł przed chwilą. Wczoraj i dzisiaj usypialam go ponad godzinę. Wczoraj został w końcu z tata i mieli czytac bajki a ja poszlam sie kąpać. Efekt taki, że maly zwyl sie okropnie, aż zanosil się bo " mama mama". Czasami brak mi już na to siły. Co robię nie tak :(
Co do jedzenia nie wypowiadam sie bo mamy regres owocowy. Z dziecka które uwielbialo wszystkie owoce od kilku dni mam niejadka owocowego. A mięso tylk o w postaci mielonej i schabowe każde inne jest bleeeeee.

Myszka moja też tylko mama i mama. Raz zdarzyło się jak byłam w domu, że mąż ją wykąpał i położył spać. Ja jej się wtedy na oczy nie pokazywałam, ale to było tylko raz. Chodzi za mną jak ogon. Pod łazienką wyje jak kojot.

Kroczku u mojej czasem 15 minut potrafi zdecydować o awanturze, jak jest mega zmęczona.

Ancona zdrowia dla Was :)

Moja ma jazdę na kaszki teraz i je na noc. Też kupiłam tę co Edysiek.

Ancona zdrówka życze.

Mój kaszki nie tknie. Generalnie nie zje nic, co jest biale:-) sery, jogurty, kaszki- wszystko odpada.
O wieczornym zasypianiu pisać nie będę..... aha musze melise zakupic i zacząć podawać młodemu:-)

Myszka nic źle nie robisz. Dziecko ma inny stosunek do matki i tyle. U nas niania na drzemkę kładzie do łóżeczka i wychodzi. Ani nawet nie jeknie. M kiedyś został jak musiałam iść do lekarza na 20 i polezal z K jakieś 15 min, po czym ona do niego tata papa. Wyszedł, poszła spać. Wczoraj się z nią położył ale wiedziała że jestem w domu. Efekt był taki, ze ja owszem wykapana, ale młoda w stanie rozbudzenia i gonila jeszcze godzinę... także to po prostu stosunek do mamy i tyle. Jeszcze się z m wczoraj o to scielam, ale to długa historia.

Jutro wybieram się na imprezę kolegów z pracy, nie wiem jak to fizycznie przetrwam, ale idę. M będzie miał kolejne przebiegi przed lutym....

Witam :-)
Nie było nocnych pobudek, za to rano wstała o 5:30.

Milenko jak mała po wczorajszej kąpieli w kałuży :-D
My w niedzielę idziemy na spotkanie z Mikołajem. Ciekawa jestem jak moja zareaguje. Muszę jej paczkę zrobić, bo każdy przychodzi ze swoją i taką potem dziecko dostaje.

Ancona zdrówka dla Ciebie i dzieciaków.

Moja mięso lubi w każdej postaci, poza wędliną.

EDYSIEK żyje ale dziś od rana stała pod drzwiami i chciała ciap ciap iść robić:zawstydzona/y:,chyba przestaniemy na pole wychodzić hehe bo kozaki dalej mokre a jak trzewiki zmoczymy to w papciach nie wyjdzie;-)
My na 17 jedziemy,ciekawe czy młoda nie bedzie sie bać

MYSZKA u nas tak samo,jak sie kąpie to stoi pod łazienką i wyje mimo że ma tatę w pokoju:no:

Moja mięso lubi byle nie gotowane i tak jest ze zdrowym odżywianiem,mielone wczoraj jadła aż jej się uszy trzesły a jak dałam golonko indycze z krupniku to nawet sie nie tknęła.

reklama
Katjuszko u nas też spiecia na tym tle są bo ogólnie to moja wina i basta.
No dzisian obudzilam księcia 7:30 i tym sposobem juz drzemke zalicza. Dzisiaj mam zamiar poganiac go poogrodzie tak dlugo aż sam do domku zawoła. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry