• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Na moją dwójkę groprinosin nie działa. Szczepionkę trzeba przyjąć całą, żeby efekty byly. Z drugiej strony to nie jest lek na całe zło. Tam są poszczególne szczepy. Mój starszy np. źle zniósł ismigen i byłam ponad 100 zł w plecy, bo po 5 tabletkach całe opakowanie leżało.

Kroczku my mamy Britax Romer dla H i K oczywiście odpowiednie do wagi ;) i jestem bardzo zadowolona :tak::-) :)

U nas już ok 20 minut potężnej awantury i płaczu z powodu pajaca z zakrytymi stópkami :cool2:

Kroczek skąd teraz Ci ten fotelik wyszedł? ;-) ja mam Chicco Xpace 9-18 kg, jestem zadowolona, ale dla chłopaka może być trochę za mało obszerny.. bo na K jest taki akurat..

Magda odzywaj się częściej, nie musisz wskakiwać w temat ;-)

Dziewczyny ja dalej nie mogę oddychać :-( tam jest coś porządnie zatkane, bo te specyfiki od lekarza na chwilę pomagają i niby schodzi, ale zapachów nie czuję nadal żadnych.. Jeszcze ze dwa dni i znowu pójdę do lekarza, choć ona niby kazała to stosować 10 dni.. więc może spodziewała się ze to tyle potrwa..

Ancona u nas batdziej chodzi o tą szelke z przodu na dole bo otwor do przestawienia jest zeby bylo luzniej a nie ma mozliwosci odpiecia tego pasa ( nie mam instrukcji obslugi bo moze cos zle patrze) a poza tym mocowania sie wyrobily i to mnie martwi bardziej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry