katjuszkaa
Fanka BB :)
Viltutti genialny pomysł
dzięki
jak mnie doprowadzą do ostateczności to skorzystam
dzięki
jak mnie doprowadzą do ostateczności to skorzystamObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzięki
jak mnie doprowadzą do ostateczności to skorzystamKatjuszka - może po dzisiejszej wizycie Teściów Z postanowi się ewakuować [emoji6], potem tylko szybkie odwiedzinki i macie ich z głowy na parę dobrych chwil ...no chyba, że oni z tych co na siłę bedą Ci chcieli pomóc (bo nie pamietam) po powrocie do domu ?

tylko teraz się okazuje, że trochę tego dużo kupiłam, szczęsliwie, mimo, że na rozmiary 92-98 to wielkościowo jest duża rozbieżność i kilka jest na teraz/wiosnę, a kilka na za rok pewnie :-)
I też na razie nie mam zamiaru siedzieć i uczyć jej alfabetu
na wszystko przyjdzie pora. A mam po starszej całą masę magnesów na lodówkę z literkami.
mój dalej mało mówi, mleko z butli ciągnie aż miło, 1 i 2 w pieluchę robi i wcale mu to nie przeszkadza za to skacze po parapetach i dzisiaj wszedł na komodę z tv co ma metr wysokości
. Nic na siłę.