• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Agunia teraz pogoda do bani i wirusy kroluja. Zdrowka dla Julka i sil dla Ciebie.
U nas jakis przedziwny dzien, a co za tym idzie i noc. M. poszedl na drzemke o 13:20, zas wstal z niej o 23. Dzięki temu wlasbie uskuteczniamy kapiel. Dobrze ze z nim sie przespalam chwile bo juz ledwo na nogach stoje.

reklama
Loka - szaleństwo! Ja też z tych co budzą jak za długo śpią żeby plan dnia nam się nie "rozjechał". No chyba że są chorzy.

Kroczek- zaglądaj do nas.

Katjuszka - wdech, wydech, wdech, wydech

Agunia - jak J?

Kroczku odezwij się od czasu do czasu.
L-oka on poszedł w ogóle spać w nocy? Ja moją budzę jak śpi za długo, nie ma zmiłuj.

Zaraz muszę do szkoły jechać, po południu jest zebranie, a ja w pracy będę.

Zdrówka dla wszystkich. To przez to posraną pogodę, dopiero co było -10 a już jest +10. Wolałabym normalną zimę.

Nie budzilam bo uważam ze skoro tyle spal to tyle organizm potrzebuje. Nie mamy stałego planu dnia wiec zaburzyc się nic nie da. A moze wlasnie jakis wirus go chwycil i organizm potrzebowal regeneracji.
Edysiek ta ppgoda jest do niczego. Znowu niedlugo ma byc mroz, i tak w kratke.

Agunia - jak Julek ?

Loka - uuuu i o której poszedł spać ? Ja rytmu dnia pilnuje jak oka w głowie, Wam
łatwiej skoro go nie macie. Wczoraj F spał prawie 3 godziny i nie ma bata musiałam go obudzić bo potem byśmy sie bujali do 24.

Milenka pomocy! !! Albo inne mamy które sinupret dawały.

Kupiłam to ale dawkowanie jest od 6 lat :-( ile dać K?? Dawać w ogóle? Niby to zioła ale się trochę wystraszylam tym wiekiem :-(

Katjuszka - mi pediatra powiedziała, że ograniczenie jest ze względu na minimalny dodatek alkoholu (można go odparowac na gorącej łyżeczkę ale nigdy tego nie robilam). Przypisywala nam dawkę 1 kropla /kg masy ciała

reklama
Ooo dzięki Zuzanka! W sumie by się faktycznie ta dawka zgadzala skoro 6-cio latek ma 25 kropli.. a dorosły 50.
To chyba jej dam bo w nocy się masakrycznie meczy. W ogóle to jestem pewna, że to od zębów podlapala. W końcu czuć pomału jedna trójkę, a jej się katar przyplatuje ciągle przy zębach. Ale jeszcze takiego giganta nie miała bida mała

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry