• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

MIKA a co macie już krokusy?:laugh2:
Moja też śpi,zmieiliśmy godzinę drzemki na 13 bo wcześniej nie jest wstanie zasnąć a bywa że nie śpi wcale jak mamy jakieś wyjście czy gości.
Moja na 2śniadanie miałą jajecznicę,zjadłą sama,troche podłoga i narożnik jej pomogli:oo2:

reklama
U nas dziś +11,5.. z jednej strony spoko, ale z drugiej znowu zarazy nie wymrozi, a to jednak trochę nienormalna pogoda na styczeń. A ogólnie na zewnątrz jest paskudnie. Jest po 15:00 a wygląda jak przed 17 :(

Byłam na KTG... i nic ;-) mała ma się jak widać dobrze w brzuszku... tylko skąd takie bóle od czasu do czasu, że aż mnie mdli.. rozumiem, że nie porodowe... ale nawet szyjka się nie skraca.. z K tak nie miałam..

Czekam na położną środowiskową, bo po porodzie się przydaje ;-) tylko już sobie przypomniałam co mnie w niej denerwowało... miała być na 15:00...

Milenka prosty i szybki obiad - filet z kurczaka pokroić w paski, zasypać zupą cebulową (Polecam francuska zupa cebulowa z Knorra), zalać do przykrycia śmietaną słodką 30% i piec na 185' przez 40-45 min :) z ziemniakami w sumie chyba najlepsze.. moi rodzice do tego jedzą duszoną marchewkę z groszkiem, ale mnie sam zapach zabija :P

ImageUploadedByForum BabyBoom1453996672.046300.jpg
Milenka to chyba nie krokusy no ale wiosnę czuć [emoji6]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1453996672.046300.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1453996672.046300.jpg
    255,9 KB · Wyświetleń: 157
reklama
U nas jakąś beznadziejna noc. Od północy z nami w łóżku i coś płakał przez sen.
Szczepienie dzisiaj w końcu zaliczylismy, i oczywiście cyrk musiał być, bo nie ma w hurtowniach tej szczepionki która miał dotychczas i trzeba było zmieniać recepty itp...
Mam nadzieję że dobrze zniesie, bez żadnych "atrakcji" bo panicznie boję się szczepień :-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry