• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Hej
Katjuszkooo - śpij ile możesz. Ja nie w ciąży a korzystam ile mogę ;)
Byle by się doturlać do końca i już niedługo Z będzie z wami :)

Agunia - wg mnie postąpiłaś w porządku. Jeżeli Julek bawił się w tym momencie to miał prawo nie mieć ochoty się podzielić. Co innego gdyby odłożył zabawki na bok, dziewczynka na chwilę wzięła a J zaczął by jej wyrywać to wtedy starałabym się mu wytłumaczyć, że jeżeli się nie bawił to dobrze się jest podzielić z innymi dziećmi albo bawić się razem.
Oczywiście zachowanie ojca dziewczynki jest beznadziejne, bo też zamiast kręcić oczami powinien córeczce wytłumaczyć, że trzeba poczekać, może później chłopiec jej pożyczy zabawkę, że nie trzeba płakać, następnym razem przyniesiemy własne zabawki i może się z kimś wymienimy
Nigdy na siłę nie kazałabym się Emmie dzielić. Musi mieć też poczucie własności, że są rzeczy należące do niej, i o ile dobrze się jest dzielić, to ona nimi rozporządza :)

Mówiąc o rozmiarach stopy.
Upolowałam dla Emmy na wiosnę Pumy w Tkmaxx i gumniaki na deszczowe dni (czyli prawie codziennie)
Rozmiar 26:no2:
25 ma teraz zimówki i już nie mogę się doczekać, żeby się trochę ociepliło, bo są z deczka przyciasne.:cool:

Agunia - a miej go w głębokim poważaniu. Jeśli nie zadbał o to żeby córka miała sie czym bawić to niech wyje.

Katjuszka, Zuzanka - możecie śmiało mowić, że urodzicie wiosną, patrząc na te anomalia pogodowe.

F śmiga w 24 jeszcze.

MaDziKm - ja jakoś szczęścia do Tkmaxa nie mam. Nawet dzisiaj byłam bo szukałam gumiaków na F. Chyba w NeXT kupie bo są fajne z "traktorkiem" na podeszwie. W Mothercare był wybór owszem ale wszystkie takie bez tego traktorka i boje sie, że sie poślizgnie.

Mika te rozmiarówki są tak różne że ciężko kupić bez mierzenia. H zimówki miał 23, adidasy 25 po starszaku na grubszą skarpetke są dobre a kalosze i trampki kupiłam w smyku rozm 24 i są sporo za duże a kapcie z decathlonu 25 i są dobre :sorry2:

Truskawkowa my śmiejemy się z mężem że jeszcze trochę a chłopcy będą wymieniać się ciuchami :-D dzisiaj znalazłam fotkę K z tego samego dnia i zestawiłam ze zdjęciem H z dzisiaj to K wygląda jeszcze jak dzidziuś :-D

Truskawkowa - dobiłaś mnie:baffled:

Mam pytanie. Czy widzicie sygnatury: suwaczki, zdjęcia? Bo ja nie, a sprawdzałam w ustawieniach i mam zaznaczone, żeby wyświetlało sygnatury innych użytkowników.
Może jak się korzysta z forum na telefonie to nie widać?

Właśnie odkryłam, że widzę podpisy jak trzymam telefon odwrócony, w pozycji horyzontalnej.
Na starej wersji forum nie miało to znaczenia:baffled:

Ostatnia edycja:
Madzikm ja też nie widzę suwaczków i dzięki Tobie przekręciłam telefon i widać hmm dziwne :rofl: a korzystam z forum tylko z telefonu. Wkurza mnie jeszcze bo nie potrafię dodać zdjęć wyskakuje że są za duże a na tel nie potrafię zmienić rozmiaru.

Haha Madzik dzięki :-) ja też po odwroceniu widzę ;-) w życiu bym na to nie wpadła.. i nie, normalnie nie widzę, tylko na komp, a sporadycznie używam...

K nosi 24 ze smyka, są troszkę luźne, ale dopiero kupione. Do butów grube skarpety i tak, a kapcie 24 są ok.. rozmiary są ogólnie z choinki. Kiedyś w CCC porownywalam od tego samego producenta i jedne sandały 21 były identycznej długości jak 20 drugiego modelu... paranoja

Ancona ja też nie umiem zmienić rozmiaru, ale robie taki trik, że wysyłam sobie na pocztę przez program, który zmniejsza a potem zapisuje znowu ;-)

reklama
Agunia nie przejmuj sie takim tatusiem, pajac. Julek jest mały i ma prawo nie pożyczyć zabawki. Mi szczeka opadła jak 8 letni syn kuzynki wyrywal milenie katalog z awonu(mój), młoda sie darla a kuzynka pyta czy nie mam drugiego. Zero tłumaczenia do 'starego konia' i krzywo na młodą patrzyła ze nie da Kubusiowi :dry:
Madzikm niezły rozmiar ma emma
Moja nie śpi jeszcze buuu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry