• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Agunia podzielam zdanie przedmowczyn :-)
Co do rozmiarow butow to u nas obecnie 24 i 25. Ubrania zaczynamy powoli 98.
Po szczepieniu ok. Trochę oslabiony ale nie wiem czy to wina szczepienia czy jakos tak ogolnie.
Zuzanka, Katjuszka odpoczywajcie i spijcie bo wysilek przed Wami spory.

reklama
Moja ma rozmiar 22. Ale kupiłam jej adidasy 24 i są tylko ciut przyduże. Ale zauważyłam, że wszystkie firmowe adidasy mają zaniżony rozmiar. Trochę się bałam kupować przez internet, ale okazja się trafiła ;-)
Ciuchy nosi na 86/92.

Agunia dobrze zrobiłaś.
Moja nie tylko nie lubi się dzielić, ale w dodatku zabiera zabawki. Leży stos na podłodze, a ta wyrywa koleżance z ręki, po to by za chwilę wyrzucić.

No to mnie uspokoiłyście, bo zaczęłam się wahać czy dobrze zrobiłam i czy aby nie wychowuję małego egoisty. Chociaż faktycznie Julko ma tak jak Kinia - musi się bawić akurat tym co ma w ręce inne dziecko. No ale z tym akurat staram się walczyć.

U nas zimowki są 22, a na wiosnę kupiłam adidasy 23. Rozmiar ubrań to niezmiennie 80, a z niektórych firm 86. Chociaż np bluza dresowa z reserved rozmiar 80 jest dużo za duża.

Ancona - do zmniejszania zdjęć ściągnęłam z Google Play aplikację Quick Image Resizer. Prosta jak budowa cepa, zmniejszone zdjęcia zapisują mi się w galerii na telefonie i wystarczy tylko kliknąć Wyślij plik i podać ścieżkę do tego zdjęcia.

Ostatnia edycja:
U nas kolejna niespokojne noc. Młody coś pochrzakiwal jakby chciało go przeziębienie brać.
Po szczepieniu nóżka zaczerwieniona, ciepła i twarda, smaruje altacetem :-/ czy lekarze dawali jakieś zalecenia co robić, a czego nie po tej szczepionce? Czy możemy normalnie chodzić na dwór? Czy lepiej siedzieć w domu?

6:50 Emma wierci się czwartą godzinę. Nie wiem czy się śmiać szaleńczo czy płakać...
I nie widzę żeby cokolwiek jej dolegało

Viltutti - O pewnie niespokojny po tej szczepionce. Nie wtem jakie są zalecenia, ale jeśli mały będzie normalnie aktywny to ja bym pewnie poszła na spacer

reklama
Madzikm i jak udało się trochę zdrzemnąć?

Viltutti nie pamiętam jak zaleceniami ale znając naszą łatwość łapania wszelkich infekcji to po każdym szczepieniu odczekujemy kilka dni zanim wyjdziemy na dwór.

U nas dzisiaj nocka ładnie tfu tfu :wink: tylko pobudka przed 7 bo starszaka trzeba było na turniej wyszykować.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry