Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Viltutti ja wiem, że jeszcze do terminu dwa dni, tylko wiesz, od dwóch tygodni non stop odpowiadam na dziesiątki takich samych głupich pytań. Pytam po co codziennie czy dwa razy dziennie pytać o to samo? Podejście ludzi jest takie, że wychodzi, że urodzę i się będę jeszcze tydzień z tym kryła.. no idiotyzm w czystej postaci. Ja żadnej koleżanki nie pytam, bo wiem, że po prostu powie. A inna kwestia to próby "wywołania" ;-) ja w to nie wierzę, a wręcz panicznie boję się ingerowania w naturę, więc nie praktykuję nic sama ;-) A z tym samochodem to ostatnio jak mnie mega bolesny skurcz na środku Alei w Krakowie złapał to minę chyba miałam średnią... więc sama odczuwam pewien strach i chyba faktycznie te kilka dni odpuszczę, choć nienawidzę robić z siebie cierpiętnicy ;-)
Agunia każda ciąża inna. Trzymam kciuki za conajmniej 39 tydzień :-) Widzisz, ja miałam takie zapalenie spojenia, że też miesiąc leżałam, żeby się zaleczyło bo nikt mi leków nie chciał dać tylko leżenie, a teraz kilka dni odpoczynku wystarczyło i przeszło i nie wróciło.. A bóle podbrzusza i jak na okres to mam od dwóch tygodni plus skurcze nieregularne a nic się nie skraca.........

.