• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
To jak jesteś na l4 to będziesz miała więcej czasu na Kwietniówki [emoji14]

To 18 masz się meldować z imieniem [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Madziolina fajnie jak dziewczynka będzie , tak chciałaś chyba

Starszak mi się rozłożył, słaby taki że leży cały dzień a całą jesień i zimę był zdrowy

Madziolina fajnie jak będzie dziewczynka sama zawsze chciałam mieć starszego brata :)

Milenka zdrówka dla starszaka! Przeziębienie czy coś innego?

Mój mały już zupełnie zrezygnował z drzemki w dzień chyba że w aucie to zaśnie a tak to koło 17-18 łamie go sen ale on się nie daje i po pół godziny mu przechodzi :) niestety nie przekłada się to na wcześniejsze spanie no może odrobinę z 24 na 22 :sorry2:

Ancona przeziębienie albo grypa bo go gorączka męczy i słaby, u mego to za dziwne, nic wiem czy wieczorem na dyżur nie pojedziemy

moja strajkowala ale przesunęła drzemkę na po 13 i drzemie. Dziś tylko godzinkę ponad spala ale przeważnie do 2 h śpi

Kurcze Milenka żebyście jeszcze czegoś z tego dyżuru nie przywieźli :-( a spada po lekach? Coś jeszcze poza gorączką?

K dziś nie w sosie. Na drzemkę padła o 11:30 a wstała po 13 wiec znając ja za godzinę zacznie krzyczeć ze chce iść się kąpać. Przynajmniej ładnie dziś je. Na pierwsze cała miska kremu z cukini takiego gęstego. M co prawda musiał się trochę wyglupiac i bajkę opowiadać, ale grunt, że w końcu zje zupę z nami :-) a na drugie łosoś z frytkami i świeży ogórek :-) teraz pojechali z m na plac zabaw, a ja dyzuruje przy Z która dziś cały dzień drzemie. Oczywiście mnie to martwi bo jakże mogłoby być inaczej..

Katjusxka dlatego z oporem myślę o tym lekarzu, objawy typowe zmęczenie, gorączka, kicha i z nowa mu się leje . na razie obserwuje.

Młoda za to wyszalala się, wyciąglam zjeżdżalnie i uradowana

Katjuszko nie martw się Z musi odespać wszystkie dni kiedy mało spała. I brawo dla K za ładnie zjedzony obiadek H dzisiaj tylko pół miseczki pomidorowej.

Milenka oby gorączka spadła i żeby szybko poczuł się lepiej!

A H zrobił mamusi psikusa i 15 minut temu padł podczas zabawy prawie spadając z łóżka i śpi teraz w salonie bo nie dał się przenieść. Czyli wieczór zapowiada się ciekawie :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry