• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Rozumiem argumenty :-) tylko, że ja w tym wszystkim mam jeszcze samochodowe hobby które zanim przyszły dzieci usutecznialam. Na studiach dorabialam przywozac samochody, a sama zmieniałam co pół roku ;-) mój rekord od kiedy jestem statyczna mężatką to auto to samo przez 2 lata i to to ostatnie tak perfidnie rozbite :-( no ale teraz już nie mam czasu na takie zabawy... ehh może jeszcze na starość..

Ale mi humor poprawiłyście :D
Też miałam przyjemność zapoznać się z glebogryzarką :) reszta jest względna choć bez szału.

Byliśmy wczoraj na bilansie, M ma 10.5 kg i 86 cm. I skierowanie do ortopedy, bo źle stawia nóżki. Pytałam też o siusiaka, ale lekarka mówi że do 3 roku życia niczego się nie robi (?)

A i zakup auta też przed nami. Na razie udaje wcisnąć 3 foteliki z tyłu, ale jak N wyrośnie z nosidełka to nie będzie opcji.

reklama
Madzik piękne marzenie i super prezent na rocznicę :)
U nas 10 w tym roku ciekawe czy M się wysili czy przejdzie bez echa :rolleyes2:

Zuzanka nam pediatra też kazała się nie czepiać chyba że jest stan zapalny albo coś się dzieje.

U mnie rozstępy są ale takie bardzo drobne więc jest ok. Dzisiaj robiłam miesięczne podsumowanie i poleciało w dół po 3 cm :D wszędzie.

Teraz leżę przed tv a H odkurza :-D:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry