• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

No ja rozstępów nie mam. I zeza też niet więc to by były wszystkie atuty mojego wyglądu ;-)
Zuzanka, co do auta które pomieści 3 foteliki to od znajomych wiem, że szału nie ma, no chyba że ktoś ma sporo kasy na auto, ale mój tesc ma Renaul Grand Scenic i to jest niedrogie auto z dzielonymi fotelami z tyłu i dwa duże foteliki plus dorosła spora osoba się mieszczą więc i 3 foteliki wejdą spokojnie.

Za nami 3 noce bez mleka. No i powiem, że tragedii nie ma. Całe popołudnie indoktrynujemy małego, że mleczko jest zle, robi bam w brzuszek i pani dr mówiła że mleczko jest dla dzidziusia a on jest dużym chłopcem. I tak całe popołudnie ;-)
I rozumie. Zasypia bez mleka w nocy jak się Budzi to wola mama albo tata, a nie mleko. I budzi się raz, dostaje wodę i śpi do rana. Także sukces.
Postanowiłam odstawić mu całkowicie mm, bo ma różnorodna dietę z dużą ilością nabiału.
W ciągu dnia zjada 5 zbilansowanych posiłków, żadnych przekąsek do picia woda, ewentualnie rozcienczony sok do głównych posiłków.
Jeśli w ciągu miesiąca waga nie zacznie spadać, to wtedy udam się do lekarza.

reklama
MIKA oj zamieszania narobiłaś,trzeba było wstawiać stare zdjęcie?dla wytłumaczenia dodam że nie tylko ja poszłam tym tropem:-D

DJMK gratki,Ty to masz jednak szczęśliwą rękę,jak nie pączki to bilety:yes:

ANCONA no właśnie teraz inaczej jakoś,bo dawniej dopiero na bilansie 4
latka oceniało się stulejkę,u mniejszych dzieci jeszcze jest niewiarygodny wynik.

Z tą stulejka to co lekarz to inne podejście. U nas zależy na którego się trafi, niektórzy przy okazji bilansu 2 lata posylaja na zabieg, a niektórzy tak jak pisze Milenka do 4 roku czekają.
U nas sprawdzane były tylko jajka, czy kompletne i na miejscu.

Truskawkowa na bilansie 6latka przypilnuj żeby sprawdziła młodemu. A co do enej też lubię a widziałam że Djmk szuka osoby towarzyszące to może uśmiechnij się do niej :happy2:

Djmk a w totka probowlas zagrać z nastawieniem i tak nie wygram? Może to klucz do sukcesu :rofl:

reklama
Takie poruszenie a ja fotki nie znalazłam. Właśnie wracam do domu i takie korki że szok. Cały Kraków sparaliżowany chyba. Wszyscy na długi weekend wyjeżdżają. Ehhh tylko my w domu zostajemy ??? Jakie plany macie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry