• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Milenka30 temperatury nie umiem okreslac bo jakas dziwna jestem :) a testy owulacji robię tylko podobno mam tak grube endometrium, że nic z tego nie będzie. To mi lekarz po usg powiedział.
Teoretycznie powinnam miec teraz owulacje ale z uwagi na bzika mego.syna szans.na amory brak.

Mika pewnie Cie to nie pocieszy ale mój dzisiaj tez na bulkach żył, wczoraj na frytkach a armagedon przy nim.to pikus. Wyjazdy na zajecia z nim to czasami koszmar a bystry jest i łapie dużo nowosci wiec mi szkoda. Na dodatek bije wszystkich dookola i gryzie. Dużo cierpliwości potrzebuje z nim a z tym czasami mam problem, bo melise pije zarówno on jak i ja a działanie żadne. Nawet żel lod prysznic z melissa zakupiłam :)

Katjuszka tak właśnie pomyślałam, że u Was tak podobnie było.

Loka a też temperatura Wam się pokazywała tylko popołudniu? Bo to mnie dziwi, że stale nie jest tylko właśnie w takie określone pory. Lekarka dała jej jeszcze jeden dzień, jeśli to trzydniówka. W razie co mamy jutro zajrzeć.

Agunia to trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po Waszej mysli i pisz jak juz sie uspokoi.
Djmka dwa pierwsze dni byla goraczka non stop, ale pozniej kolejne trzy dni mial w okreslonych porach, rano i popoludniu. W koncu wyszla wysypka i wszystko zniknelo na drugi dzien razem z goraczka.

My już nad wodą. Mała z wielkim żalem zasypia w wózku.
Chyba nie w porę napisałam, że u nas bez buntu. Od wczoraj drze się tak, że uszy puchną :eek:

Agunia - trzymam mocno kciuki za Was. Czekamy na wieści jak juz będziesz mogła pisać [emoji8]

F chyba na dzień Mamy zrobił sie w miarę przyzwoicie grzeczny (czyt. głupawkę i nerwy ma ale przynajmniej nie wyje).

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry