• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Madzik fotki :-) jak ja Ci tej plaży zazdroszczę... idealnie ujelas stan w którym i ja jestem mimo że do pracy nie chodzę.. permanentny kac.

Idę spać bo w przeciwieństwie do co niektórych zaczęłam dzień o 5:30 i nawet na chwilę nie siadlam. A i tak rano jak zobaczyłam godzinę to się cieszyłam ze nie 5:10....

reklama
13321699_1313534041994840_425337282546847409_n.jpg

Czyli moje dziecko jest całkiem normalne heh,robi wszystkie te rzeczy

djmk tak mamy te same,ale już nawet nie z własnego wyboru tylko żadnych nie było!Szok jaka byłam zła ,te są rozmiar za duże ale chyba nawet lepiej bo palców nie ubije jak w coś walnie czy się potknie.Tylko muszę wkładkę kupić,we wtorek jadę za sandałkami do sukienki[nie było żadnych w naszym rozmiarze w ccc i daichmann,z piętą]tp może będą mieć.Takie upatrzyłam,u nas w miasteczku pobliskim handlują wojtyłko to liczę że będą je miec i będą ładnie leżeć
Link do: Sandał dziewczęcy but SKÓRA WOJTYŁKO 25

A ty kupiłaś wkładkę do tych czerwonych?nie wiem czy supinująca czy zwykła profilowana.
Za to kupiłam w smyku śliczne balerinki na jesień pewnie będą dopiero,o takie
148010_5.jpg

Ostatnia edycja:
Hej, mnie coraz czesciej dopada zmeczenie i nogi bola,czuje sie jak slon. Mam ogromny brzuch, chyba taki jak do porodu z Michalem szlam hehe a tu jeszcze prawie potora mca.
Michal 2 dni temu mial temp i powiedzial mi rano, ze boli go zab i wsadzil dalejo palce i chyba 5 ida. Po Ibumie temp spadla, ale to co robil dzisiaj w nocy... Temo nie mial, ale w nocy jak sie przebudzil to jakby w niefo jakis diabel wstapil. Rzucal sie po lozku, mowil ze chce mleko, jak mu dawalam to odtracal i krzyczal ze nie, to samo z piciem, dotknac sie nie dal, zaraz przytulal, dopiero mi na sile dalam Ibum i za jakis czas zasnal. Rano obudzis sie w dobrym humorze i poszedl do zlobka. Nie wiem co mu bylo,.maz chcial z nim jechac do szpitala jej

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Milenka mam tylko takie wkładki, żeby noga się nie pociła, ale ich nie wkładałam. U mnie też wybór nie wielki był.

Madziolina moja tak ma, że się drze przez sen, a jak już przyjdę i coś do niej gadam to jakby nie kontaktowała. Podejrzewam, że tak odreagowuje bodźce z całego dnia.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry