• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

AGUNIA heh jakby bliżej było to może bym tak zrobiła a ja po torta mam dojazd jednym busem a do chrzestnej to wycieczka dwoma busami i potem odbioru to samo,nie opłaca się.Jakoś dam radę,mam tylko nadzieję że w jednym kawałku tort dojedzie do domu;-) ;)

reklama
Milenko podziwiam Cię za te wyjazdy busem z małą! Ludźmi się nie przejmuj bo szkoda nerwów. Oby M w piątek była spokojniejsza.

Też dzisiaj usłyszałam komentarz na temat H , jakaś baba w sklepie wyskoczyła do mnie że co ja dziecku robię że ma takie długie włosy, że chłopca to się teraz na piłkarza strzyże po męsku :-D i że przeze mnie będzie chorował bo upały idą a on się spoci i przeziębi, że takie włosy to dziewczynki noszą hehe normalnie cały wykład mówię że mi się tak podoba i koniec a ta dalej swoje :baffled:

Ancona ja to bym tej babie nawrzucala od razu :-D ale Ty taka ładna to i grzeczna :-)

Milenka współczuję "zabawy". Ja dziś miałam dość na klubiku jak zaczęła wyć, że chce chrupki.. bo od kiedy nie je w nocy ciągle coś chce jeść..ja autem nie lubię z nią jeździć a dopiero busem.

Łącznie spałam dziś 4,5 godz. A robie dziś dżem i kompot truskawkowy. Ja chyba faktycznie mam coś z głową zdrowo narabane..

Katjuszka mi żeby nerw puścił to ktoś musi się nieźle postarać ;) Matko polko nosem po ziemi jeździsz ze zmęczenia i jeszcze dżem i kompoty robisz ukłony dla Ciebie!!!

Ja dzisiaj 10 słoiczków zrobiłam nie wiem co z tego wyjdzie bo to tak na szybko z przepisu na żelfiksie tylko jeszcze zblendowałam bo chłopaki nie lubią kawałków w dżemie.

Gadaniem to ja sie bardzo nie przejmuje,jedynie irytuje mnie zwłaszcza że to ludzie albo bezdzietni albo starzy co mieli super grzeczne dzieci bo jak nie pas szedł w ruch.
Ancona w masarni jednej babie przeszkadzało że moja wyła i mówi do niej że ja zabierze i czy pójdzie z nią [liczyła że młoda sie wystraszy i zamilknie ]a młoda odpowiedziała jej ochoczo TAK.Kobietę zatkało a ekspedientka zaczęła się śmiać.

Jako tako męcząca sama jazda nie jest,ona lubi na busa isć ,plac zabaw lody to jest ok,gorzej jak mama chce załatwić gospodarczy,pasmanterię czy odzieżowy;-) ;)

Ancona no proszę Cię z tą matką polka ;-) oczywiście, że na żel fixie :-) tylko, że ja już zrobiłam 10 a teraz partia 15. Ale to dla chrzestnej K robie teraz bo ona nawet na fixie nie zrobi, a znowu nawiozla mi ciuchów dla młodej trzy torby.. prawdopodobnie zrobię jeszcze jedna partię w przyszłym tygodniu, bo osobiście uwielbiam dżem truskawkowy. I ja tez blendowalam bo nie lubię kawałków :-D

Milenko brawo za konsekwencje.
Katjuszko podziwiam za te dżemy.
Ja dzisiaj tylko obiad na jutro ugotowałam, upiekłam placek z truskawkami, trochę posprzątałam i już nic nie robię. Zaraz wyciągam małą z kąpieli, ona lulu a ja odpoczywam :-P

Wy mnie załamujecie normalnie. Dżem, ciasto, sprzątanie??? Kiedy Wy na to czas i siłę macie???
Ja po pracy zjadłam obiad na mieście, wróciłam do domu, wypiłam kawę, dałam chłopcom deser i zabrałam ich do ogródka. Przed chwilą ich położyłam, wcześniej kąpiąc i karmiąc i co...? I padam...

Ja to robie jak Z nie śpi i gonie cały czas na matę bo krzyczy a to podaj zabawkę a to przekrecila się i wpadła w szafkę itd. I przyznam, że niezły fitness z tego wychodzi.
Z właśnie się obudziła i zaczęła swoją pierwszą przerwę nocną. Na szczęście trafiło na m :-p bo się kapalam.

Sił mniej niż zero. :-( a dziś jest dzień seksu... ech :-(

reklama
Z tym zwracaniem uwagi dzieciom to ostatnio jakiś szał. Byłam w poniedziałek na usg i gość od bachorow wyzywal biegające dziecko i jego matkę. No kretyn jakiś. A co do straszenia to też mi się zdarzyło że babka mojego chciała zabrać ale ja reaguje na coś takiego bo mnie to wkurza. Będzie potrzebował pomocy i będzie się bał podejść do kogoś....
Kaczuszka pełen podziw dla Ciebie :-)
przepraszam za literówki ale mam telefon zastępczy :-*

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry