• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Moja dzisiaj przeszła samą siebie. Obudziła się po 2, do 3 walała się po łóżku, potem mąż ją zabrał i poszła oglądać bajki. Coś tam jeszcze dospałam, ale niewiele.
Do 9 jeszcze hasała, pewnie teraz będzie spać ze 3 godziny.

Zuzanka czapki z głów za to, że dajesz radę ogarnąć całą trójkę.

Julko przepał dziś calusieńką noc. Za to mój durny organizm stwierdził, że 3 godziny snu to aż nadto i od 3 przewracałam się w łóżku, a jak już mi się koło 7 zachciało spac to wstał Julko. Wykończy mnie ta ciąża [emoji30]

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Bezsenność pod koniec ciąży to u mnie norma.. współczuję, bo to okropne jest.

Milenka jak to zimno? Ja półnaga z Z chodzę i zaraz padne z gorąca. Słońce pali.

Ja byłam w klubiku rano z dwoma dziewczynami ;-) Z ucieszona na maxa bo ruch. padła w aucie i nawet nie drgnela jak ją do wózka dawałam. Za to K od kiedy nie je w nocy zmiata coś ciągle. Nawet krzyczy, żeby dać jeść. Nie przekłada się to na jakość niestety ale ilość owszem..

U mnie dzisiaj trochę chłodniej, jakieś 20 stopni. Na podwórku tylko chwile byłyśmy, bo jakoś ogarnąć się nie mogłam. Ale udało mi się pofarbować, ruda jestem :D Dzieci prawie się pozabijały w tym czasie, ale jakoś dałam radę.
Mała jakoś wytrzymała do 19, ale już jęcząca była całe popołudnie, w dzień spała 2 godz.
Wstawanie o 5 się zdarzało, ale o 3 nigdy (bo ona już spać nie poszła, dopiero na drzemkę).

Katjuszko a jeszcze niedawno martwiłaś się, że ona mało je.

Milenko ja od jakiegoś czasu nie daję , bo zapomniałam :oops:

Moj m wlasnie zezarl taki skromny kawal torta,juz wiem czemu nie pieke

Załączniki

• 20160609_173503.jpg
    20160609_173503.jpg
    425,2 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Milenka mniamciu, zjadlabym

Edysiek twarda zawodniczka z Kini

Ja wit D daje. Taką z dha. Przypomina mi K. Bo codziennie jest wrzask " witaminkeeee". Sama sobie wyciąga ja jej tylko do paszczy daje. Dla Z tez ona przygotowuje...
i uczy się zmieniać Z pampki. Na razie rozpina i ściąga i zapina. Ja tylko ukladam... również ja dziś nakremowala po kąpieli.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry