• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ja to robie jak Z nie śpi i gonie cały czas na matę bo krzyczy a to podaj zabawkę a to przekrecila się i wpadła w szafkę itd. I przyznam, że niezły fitness z tego wychodzi.
Z właśnie się obudziła i zaczęła swoją pierwszą przerwę nocną. Na szczęście trafiło na m :-p bo się kapalam.

Sił mniej niż zero. :-( a dziś jest dzień seksu... ech :-(
Jak to dzis dzien sexu?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też ostatnio wymęczona... N zasypia koło 24, Misiek się budzi o 2, N koło 5 i to tak na min 30 minut, a o 6 trzeba O obudzić do przedszkola, która rano robi takie awantury, że nie ma opcji, żeby reszta to przespała. Drzemki też się nie zgrywają. Do tego mamy tydzień lekarzy - codziennie jakąś wizyta... Dziś szczepienie :D nie mogę się doczekać ;)

W temacie buntu to ech... Ogólnie nie byłoby źle, gdyby nie te histerie, a ryk może być o wszytko - że zła łyżka do zupy. Jak już wpadnie w krzyk to koniec, potrafi tak i godzinę. Na szczęście poza domem jest dość grzeczny. Choć też nam się zdarzają życzliwi, którzy chcą pomóc strasząc dziecko...

Uff... To se pogadałam... ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry