• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Po zajebistym poranku łudziłam się, że dzień będzie ok, jednak okazało się, że F jest tak nieznośny, wymuszacz mu się włączył, wszystko nie i co chwila "domuuuuuu". Także Madziolina nie stresuj sie jedną nocką. Wkroczyliscie już w bunt Michała ?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Tak Mika, przez jakis czas mial nasilone wszystko na nie i awanturowal sie strasznie, ale ja z mezem nie dajemy sobie wejsc na glowe choc to nie latwe. Zobaczymy jak nocka dzisiejsza, bo zasnal normalnie czyt. Ja mu bajke czytam a on 1000 razy wstawal na nogi i sie smial ale w koncu padl.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Padam już.My rano pojechałysmy z młodą po buty i torta na sobotę zamówić.Chodzenie po sklepach z nią to masakra,jedyne co akceptuje to sklepy spożywcze gdzie coś do jedzenia kupi ,reszta to od razu krzyk,chodz,na pole .Sandały kupić to już jazda nie da przymierzyć a na 6przymierzonych włąściwie żadne dobrze nie trzymają,odpuściłam i kupiłam byle tylko na wyjście coś było.babka w sklepie też stwierdziła że okropnie jej te stopy lecą do środka.:no:
No i wyła 20minut na przystanku bo jaja w masarni nie kupiłam i żadne tłumaczenia że już zjadła loda,cukierki i chrupki,było tylko JAJO JAJO,a ludzie sie gapili i komentowali:wściekła/y:.Na wsi to pewnie kazdy widział tylko obrazek że wyrodna matka dziecku kindera nie chce kupić,a ja sie zawzięłam że teraz jakbym po tej akcji kupiła to sama bym sobie gwozdz do trumny przybiła.
W piątek kolejna wycieczka busem po odbiór torta,już się cieszę:mad:

Milenko nie martw się opinią innych. Ty wiesz jak jest i dbasz o wlasne dziecko, najlepiej jak potrafisz. A reszta niech sie nie wtraca jak nie zna calej sytuacji.
Zakupow wspilczuje, ale dobrze ze chociaz cos wybralas. Moze kolejny wyjazd bedzie spokojniejszy.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry