• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Milenko ja daję wit D czasem zdarza się zapomnieć ale staram się pamiętać.

Edysiek fotka :)

Katjuszka super że K jest taka zaangażowana w opiekę :) wspólnie spędzony czas jest nieoceniony !

Ja mam dzisiaj jakiś wściekły dzień najpierw zrobiłam dżem i jak zaczęłam nakładać do słoików to każda nakrętka się przekrecała (słoiki i nakrętki były nowe) :growl: byłam taka wściekła aż mi się ręce trzęsły, biegłam z H do sklepu po nowe nakrętki a że nie było samych to musiałam kupić kolejne słoiki :dry:.
Później poszliśmy do szkoły na Dzień Rodziny było bardzo fajnie przedstawienie zabawy i poczęstunek dla rodziców, niestety po wyjściu ze szkoły H dostał jakiejś korby w ogóle się nie słuchał, uciekał, darł się, kładł się na chodniku i nie chciał wracać do domu, prawie całą drogę do domu niosłam go na rękach a on wrzeszczał i kopał. Nerw mi puścił totalnie... w domu jeszcze ok 30 min darł się na całego i nic mu nie pasowało. Melisa tabletka na ból głowy i jakoś wieczór przetrwałam.. A on jeszcze nie śpi :confused2:

Djmka niestety nie mam wyboru, bo taki jest chudy, że spodenki kupuję mu w rozmiarze 74 żeby mu z dupki nie spadały. Później uganiam się za nim po placu zabaw z jakimś owocem, obiad 1,5 h, podwieczorek tez w biegu i kolacja 1h. Trochę czasu z życia zabiera mi karmienie go.

Moja noc też fatalna. Znowu pobudka o 2 i przywracanie się kilka godzin po łóżku.

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia moja duża nic nie jadła, więc rozumiem jak się walczy o każdy kęs. Chociaż ja w końcu odpuściłam, stwierdziłam że najwidoczniej je tyle ile potrzebuje, choć to naprawdę były śladowe ilości.
Na szczęście ta jest zupełnie inna. Może u Ciebie też młodszy będzie lepiej jadł.

reklama
Moja je nie wiele w domu. Siedzenie z nią rezultatów nie przynosi, więc nie siedzę. Jak dostaje coś do jedzenia to na 2-3 kęsach się kończy. Czasami zje większą ilość zupy czy placków. Zjwdzenie całego jogurtu to sukces. Więc szału u nas też nie ma. Wagowo ponoć za mało, ale może jej się zmieni.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry