• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U nas dzisiaj pogoda całkiem całkiem, wczoraj było gorzej bo głowa bolała cały dzień.

Viltutti ekspresowo się uwinęliście szybka przeprowadzka, odrazu praca - szacunek :)

Teraz mały śpi, ja skończyłam prasowanie od rana zakupy, sprzątanie, gotowanie i jeszcze ciasto zrobię. Pewnie zrobię a i tak nikt nie przyjdzie to będę sama jeść i tyć :P

reklama
Viltutti to zdrowia życzę ;) i gratuluję pracy. W jakiej branży znalazłaś?

A u nas nieszczęścia chodzą parami. Najpierw zepsuł się aparat, a później pralka. Jak się uda naprawić pralkę po kosztach to fajnie, jak nie to czeka nas wydatek :(

Milenka - zazdroszczę Chorwacji. Bawcie sie dobrze. Inna wilgotność powietrza to te 35 stopni nie takie straszne.

Ancona - teściowie wpadną [emoji23]

Viltutti - gratulacje oby tak dalej i zdrówka.

U nas zamieszanie - wiadomo jak to przed weselem , wstawiam Wam mój zestaw weselny
1467995096-jp0e4p.jpeg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mika a gdzie góra [emoji1] fajny zestaw.
Viltutti szybko znalazłaś pracę a co z O ?
DJMka oby udało się naprawić.

Ja byłam na ogródku. A teraz będziemy jeść placuszki z cukinii.
20160708_182703.jpg

Załączniki

• 20160708_182703.jpg
    20160708_182703.jpg
    209,2 KB · Wyświetleń: 244
1467996808-1vnexb.jpeg
1467996826-3zlfia.jpeg

Truskawkowa - nie ta nie [emoji85]
Ta sukienka trafiła mi sie przez przypadek w śmiesznych pieniądzach wiec stwierdziłam, że ewentualnie jak mnie F wybabra to sie przebiorą w tą pierwsza.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Jestem, żyję. Z testuje moją wytrzymałość. Spała dziś w dzień dwa razy po pół godziny. Teraz teoretycznie śpi już na noc a jestem u niej drugi raz bo się budzi. Zęby jej idą. Utwierdzam się w przekonaniu że trzecie dziecko w sferze marzeń zostaje.

Mika ładnie :-) Ale mnie bardziej tamta kiecka w pamięć zapadła ;-)

Viltutti chwal się co za praca :-)

Kupiłam dziś K nożyczki i farby. Pół dnia dziecka nie było... ;-) tzn była ale bardzo zajęta i zadowolona. Byłyśmy dziś wszystkie na szopingu ;-) Ale tylko K się oblowila :-( jeszcze płaszczyk na jesień dostała bo za pół ceny w smyku.

Aha znalazłam nowy klubik z super zajęciami tylko trochę daleko.. w tym pierwszym nie ma zajęć w wakacje.. poza tym za tą samą cenę zajęcia są dużo fajniejsze i dłuższe.

Praca w administracji w prywatnej firmie. No z O. jest mały problem bo przedszkole które umówione miałam koło nas jest chwilowo w zawieszeniu bo dyrektor jest na urlopie i nikt nic nie wie... Wraca dopiero 20 lipca, moi rodzice muszą w tym tygodniu wracać a teściowa ma złamana prawa rękę więc jest bezużyteczna... Cała nadzieja ze w poniedziałek uda nam się wyblagac przedszkole od już.

reklama
Mika ty sobie nie żartuj ;) a może otworzę urodzinowego winiaka i zaimprezuję z teściową:D
Fajny zestaw kiecka torebka i butki bardzo fajnie wyglądają na stopach:)

Viltutti w takiej sytuacji powinni O przyjąć do przedszkola . Dawaj znać.

Edysiek mniam mniam :)

Katjuszka oby Z szybciej wyszły ząbki jak K..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry