• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U nas dzisiaj tak
20160710_151842.jpg

Załączniki

• 20160710_151842.jpg
    20160710_151842.jpg
    178,2 KB · Wyświetleń: 325
reklama
U nas tez wczoraj upal i na dzisiaj sie rowniez zanosi. My od 5 na nogach a wczoraj zasnal o 23. Ledwo na oczy patrze a Książę pelen energii. Dlugggiiii dzien dzisiaj będzie i trudny.

Młoda drugi dzień jęczała po 3, więc wzięłam ją do nas. A ona dzisiaj poszła do kuchni, najadła się czereśni. Ogonki przy łóżku znalazłam tylko i rozgniecioną czereśnię w łóżku :D biedne głodne dziecko

reklama
Uffff a my już w domu. Zrobiłam sobie odwyk od forum i teraz nadrabiam zaległości.
Wyjazd bardzo udany tylko pogoda do d... Wiało, padało a słonecznych chwil było niestety niewiele. Chłopcy zakochani w plaży. Fajnie bo jak będę w Sopocie to wiem czego się po nich spodziewać.

Viltutti - kurczę nie doczytałam postu. Może się uda na przełomie lipca i sierpnia? Gratuluję znalezienia pracy!

Agunia - seaside Mansion apartament nadmorski dwór. Naprawdę fajne miejsce. Przez Booking.com załatwiałam.

Milenka - zazdroszczę i życzę miłego wypoczynku. Jak podróż zniosła Milenka?

Mika - sukienka i cały zestaw super.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry