• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam :-) :)
U mnie niby słońce, ale wieje bardzo. Plus taki, że pranie szybko wyschnie :rofl:, jedno już wisi, a drugie się pierze. Krupnik już ugotowany, jeszcze zrobię cukinię faszerowaną. Cukinii mam pod dostatkiem, to korzystam.

reklama
Ja wdziałam fajny przepis na faszerowaną cukinię. Bedę musiała zrobić. U mnie leje. Z prania nici, bo czekam na faceta od pralki i się okaże, czy da się naprawić.

U nas znosnie. Nie wiem co ze sobą zrobić. M wziął o 11 dzieci na spacer a ja odkurzylam, rozlozylam dywan bo mi pan po praniu przywiózł, zrobiłam ciasto, zjadłam w spokoju zupę. I jestem w szoku... A jaka cisza w domu!?!

Djmka jak mąż zna się choć trochę na dlubaninie top nich na forach poszuka jak naprawić Waszą usterkę. Mój M tak pralkę naprawił bo elektronika siadla.kupił zestaw naprawczy za kilka zł na allegro do naszego modelu i przelutowal ;-) może i u Was by się coś samemu udało.

Katjuszka my mamy starą pralkę. Kupiliśmy ją za 50 zł jak się przeprowadzaliśmy. Nam padł programator. Pan był, włożył programator i owszem wiruje, ale wody nie pobiera :/ także czeka nas wydatek kolejny :( co człowiek odłoży parę groszy to musi oddać.

Djmka wspolczuje, nieplanowane wydatki sa najgorsze.
Katjuszka ale mialas luksus. Zazdroszczę :-)
U nas m ma jelitowke. Tylko czekam az ja i M zalapiemy, od rana serwuje probiotyki. Bylismy na rynku i zapasteryzowalam sloiki z malinami, dzem czeresniowy oraz czekaja ogorki do wlozenia. Zrobilam obiad i z sil opadam.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

L-oka oby udało się nie zachorować.
Szalejesz z przetworami.
DJMka a może coś na raty. Teraz wiele sklepów ma raty 0% tylko trzeba ich pilnować. Jak brałam laptopa to miało być 0% a po przeliczeniu wychodziło drożej, ale zawalczyłam i mam 0%.
Katjuszka chwila wolnego i człowiek głupieje :D
Ja też już mam relaks. Siedzę na słoneczku, piję piwko a Kinia lata obok. Znowu same jesteśmy, ale mam święty spokój ;)

Nowa pralka już pierze zaległości z 4 dni.

Loka chyba nikt nie lubi takich wydatków.
Zdrówka dla M i oby Was nie złapało.

Edysiek, bo do rat dochodzi prowizja i odsetki i jakie zero procent? Zapłaciliśmy część, a część na raty. Do tego wydłużona gwarancja i ubezpieczenie. Mam nadzieję, że posłuży trochę.

Katjuszka to teraz pewnie już wszyscy w domu ;)

Jak mają w ofercie 0% to muszą dać. Nie ma zmiłuj. Ja po przeliczeniu rat mam tę samą kwotę co na gotówkę. Tyle, że dali dopiero jak powiedziałam, że idę do konkurencji.

reklama
My jak wychodziliśmy z jednego sklepu pan powiedział, że jak u konkurencji znajdziemy taniej, to żebyśmy fotkę zrobili albo wydrukowali i przynieśli to nam rabat dadzą. W sumie kupiliśmy inną niż zakładaliśmy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry