• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Boże co za duchota. Ja lubię ciepło ale to wiszące, nagrzane powietrze to nie dla mnie. W dodatku przejażdżka tramwajem do dentysty i z powrotem z pielgrzymami siedzącymi nam na głowach wykonczyła nas na maksa. Samochodem nawet nie próbowaliśmy jechać.

Katjuszkooo - biedne te twoje dziewczyny. Myślałam, że Z się upiecze z ząbkami i przejdzie łagodnie :(

Mojej piątki wyszły w okolicach 2 urodzin, nawet nie zauważyłam kiedy dokładnie pokazała się ostatnia.
U mnie trochę chłodniej, może kilka stopni, ale zachmurzyło się i nie ma takiej spiekoty.

U nas właśnie straszna burza z gradem przechodzi. Trzaskało najpierw "na sucho", pózniej dołączył grad i deszcz.

My piątki mamy juz w komplecie.

Katjuszka - strasznie mi żal tych Twoich Dziewczyn, że tak sie musza męczyć z ząbkowaniem.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Tu była burza o czym pewnie już całą Polska wie ale u mnie nie było nic. Zero. Nawet kropla a mieszkam po prostej może 8 km od lotniska które zalane było zamknięte.

MAMY ZĘBA. JUTRO IMPREZA BO K OBIECAŁAM jak pierwszy wyjdzie. jakaś na niby ;-) dziś rano była masakra a chyba w południe się przebił bo się uspokoila.. teraz poczułam ostry czubek :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry