• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszko to udanej imprezy :) Biedne te maluszki z zabkowaniem. Ja tez mam cicha nadzieje, ze 2 skarb będzie to lżej przechodzil. Życie pokaże jak to będzie.
Agunia umknelo mi, że już masz swoje drugie szczęście obok więc spóźnione gratulacje i duzo zdrówka i radości :)

Ostatnia edycja:
reklama
No czyżby czyżby :) większość czasu spędzam z " białym uchem". Przy synu tak nie mialam. Teraz makabra.
Póki co 10 tydzień ale moja prowadząca gin. z usg wyczytuje 2 tygodnie mniej. Czekam na 11.08 wtedy mam porzadne usg i się upewnie z tym terminem.
Wybaczcie ale jestem wieczorami nieprzytomna. :(

reklama
Myszko - gratulacje!!!!
Dzieć już śpi, ale ja nie imprezuję z mężem bo mnie wkurza ostatnio. Nie jakoś mocno, ale permanentnie mi coś delikatnie nie pasi:eek:
A moje kochane dziecko się zepsuło. Powtarza się nam sytuacja z zeszłego roku, kiedy to po paru dniach w Polsce diabeł wstąpił w Emmę i co dzień chcieliśmy kupować bilety i wracać wcześniej.
Dziś przechodziła samą siebie. Była okrutnie nieposłuszna i na dodatek co chwilę ryczała:no2:
Byle do przyszłego piątku.....:ninja2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry