• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek no każdy inaczej okazuje dziecku bliskość,jedni cały dzień puszczają dziecko samo sobie to wieczorem może chcą wynagrodzić dziecku i poświęcają tą chwilę na czułość?różne przypadki i zachowania są.
Ja nie pracuję ,poświęcam małej mnóstwo czasu ,potrafimy godzinę siedzieć na kolanach i oglądać książki,iść za rękę na godzinny spacer i rozmawiac całą drogę a wieczorem rytuał,mała daje wszystkim buzi,przutula się i idzie spać.Tak było do tej pory i w naszym przypadku nie jest to kwestia braku bliskości bo ona po prostu nie chce iść spać bo jej szkoda i woli się bawić.

TRUSKAWKOWA łózko raczej nic nie da bo jak napisałam powyżej Ona nie czuje potrzeby spania,myślałam w sumie o tym ale szkoda mi marnowania kasy,bo na wiosnę muszę kupić piętrowe łóżko dla dzieci,więc na kilka miesięcy mi się teraz nie opłaca inwestować w pojedyńcze.

Liczę że problem zniknie jak szybko sie pojawił.

reklama
Milenka jak było dobrze to na pewno chwilowe zawirowania ze spaniem i nie długo się M odmieni :)

H ma swoje łóżko po starszym bracie i nie ma mowy żeby tam zasnął czy to drzemka czy na noc NIE i już. Może kiedyś zmieni zdanie. Narazie walczymy z pieluchami dzisiaj przez cały dzień nie było ani jednej wpadki za to nie dawno zrobił kupala w majty ech..

Przez wkurzenie na M najadłam się pierogów ze słodkim serem i teraz jest mi baaardzo źle blee

Czasem fajnie taką bajkę oglądnąć ,już mi lepiej heh
Moja dostała powera jak co wieczór,goni po domu że na zakrecie nie wyrabia,jak słyszy o spaniu to histeria.No nic poczekam dziś kiedy zawoła że chce spać;-) ;)

Milenko sama pisałaś, że ostatnio dużo wyjazdów, rytm dnia Wam się rozwalił. Na drzemkę czasem idzie, czasem nie. A dla dziecka ważna jest rutyna. Jeszcze trochę wakacje się skończą i wszystko wróci do normy.

U nas na szczęście problemu z pójściem spać nie ma, wie że po kąpieli od razu idzie puniać :-) :)

Edysiek ten blog jest świetny. Czytam go tez juz jakis czas :-) u nas z zasypianiem nigdy nie było problemu bo Młody spi wtedy kiedy ma na to ochotę.
Milenko z pewnością po wakacjach wszystko wróci do normy.
Ancona uwielbiam pierogi :-) ale ostatnio niestety..dietka

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry