• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Katjuszka no włąśnie moja dziś tak usiadła że zaczęło tryskać i na podłogę lecieć.Jej sie fałdki w udach zwijają i ciężko ją zmieścić porządnie na tym nocniku.
My mamy chłopięcy bo starszaku i z niego tryska;)

Też miałam czarną wizję, że F będzie zasypiał ze smoczkiem do 18stki , a tu proszę, rozgryzł go na całego, przez dwie noce spał z palcem włożonym do środka, do buzi go chyba brzydził, pózniej sam wyrzucił, pewnie dużo wcześniej by tak zrobił tylko ja leciałam i kupowałam nowy. Tez się martwiłam, nie było czym.

Temat sikania i kup w dalszym ciagu stoi w miejscu.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Katjuszka moja też smoczkowa, ale tylko do spania. Przyjdzie pora to wyrzuci, starsza miała do 3 urodzin.

Ma zwykły nocnik i nie siura na zewnątrz, ani się nie przykleja. Tylko, że jak już skończy to sama musi wylać zawartość i tu mam zawsze obawy.

Pieluchy w dzień nie zakładam wcale, tylko do spania.

My mamy dwa bo dwie lazienki i w drugiej jest chlopiecy właśnie taki za 7.9 z Tesco i też tryska ;-) a na nakladce to znowu po nogach jej leci.. myślę że ona musi sama wpaść na to żeby regulować ;-) natomiast problem trochę kuriozalny.. I w ogóle ona ma tak że siku 5 sekund i już staje i JUŻ. bo musi iść.. mam wrażenie że czasem wstaje nim skończy... Ale sama się wyciera bo przed siku urywa sobie dwa listki ;-)

U nas z pieluchami coraz lepiej, wczoraj już miał na noc pieluchę i wołał siku na nocnik, dzisiaj jesteśmy na wyjeździe i też bez pampka tylko z nocnikiem :).
W domu nocnik mamy taki z wyjmowanym środkiem i jest rewelacyjny bo nic się nie przykleja jest stabilny i nie do przesikania o taki:
2016-08-07-13-53-10--766492234.jpg

A wyjazdowy mamy taki zwykły i ten już klei się do dupki, ogólnie jest jakiś mały i siusiak mu czasem wypada :/.

Załączniki

• 2016-08-07-13-53-10--766492234.jpg
    2016-08-07-13-53-10--766492234.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 275
Ciekawe do której dzisiaj będzie "impreza" H zasnął o 19.15 i już się cieszyłam że to na noc a on wstał 20.40 i ani myśli dalej iść spać o_O:o

Na poprawę humoru uległam szałowi wyprzedaży :D dobrze że M nie ma w domu ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry