• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ja z racji małego cycoholika promili nie mogę spożywać, ale z zazdrością i nich myślę.

Julko od dwóch tygodni ma fazę na nie. Dzisiaj po drzemce płakał "ja nie chcę, ja nie chcę, a jak go zapytałam czego nie chce to usłyszałam "nic".

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Katjuszka - to uciekaj spać razem z Z. Pogoda do bani i ciśnienie niskie to akurat. Łączę się w bólu jeśli chodzi o zęby. Codziennie słyszę że boli ząbek. Ehhh

Agunia - chyba Julki tak mają. Mój ma taki okres że jest nie nie nie na wszystko a jak mówię dobrze to nie jedz, nie śpij, nie baw się itd to jeszcze bardziej się drze. Sam nie wie o co mu chodzi. Ale u nas winne zęby. Kiepskie 2, wczesne wstawanie, budzenie się z drzemki po 40 min i złość.
Ja znowu wracam do całkowitej diety więc również od % z daleka. Fajnie było troszkę sobie poluzować na wyjazdach ale już zaczęłam czuć tego konsekwencje więc nie ma wyjścia :-(

No to truskawkowa faktycznie kłopot bo stara polisa Wam sie odnowi. Pol biedy jak w dobrej cenie ale ja mialam ostatnio baaardzo duze rozbieżności. Chyba, że masz fajnego agenta i weźmie na siebie, że otrzymał a nie wysłał wypowiedzenie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry