• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Madziolina moja Zojka w dzień śpi kiepsko a w nocy czasem prawie wcale. A ma już pół roku.. cały czas jest na cycu a ja na diecie. Przez pierwsze 2.5 miesiąca dzień w dzień miała kolki. A do raczkowania dopiero się przymierza stając na 4 i się kolyszac więc jeszcze trochę poczekasz ;-)
Nas uratowal delicol + sab simplex ktore dopiero pomalu teraz odstawiamy

reklama
Madziolina moja Zojka w dzień śpi kiepsko a w nocy czasem prawie wcale. A ma już pół roku.. cały czas jest na cycu a ja na diecie. Przez pierwsze 2.5 miesiąca dzień w dzień miała kolki. A do raczkowania dopiero się przymierza stając na 4 i się kolyszac więc jeszcze trochę poczekasz ;-)
Nas uratowal delicol + sab simplex ktore dopiero pomalu teraz odstawiamy
To mnie pocieszylas... Moja w nocy nawet spi wiec chociaz to

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Kupiłam mojej bluzeczki na allegro za grosze (11zł z wysyłką). Już przyszły bluzki.jpg

Załączniki

• bluzki.jpg
    bluzki.jpg
    149,3 KB · Wyświetleń: 75
Edysiek - super cena. Nie ma to jak upolować coś fajnego za grosze :)

Mnie przyszła pierwsza rzecz z Chin dla Emmy - ocieplane legginsy.
Miała podobne na zeszły rok i na naszą zimę są super. Kolor w rzeczywistości to czerwień :)

JPEG_20160823_122659_210602073.jpg

Załączniki

• JPEG_20160823_122659_210602073.jpg
    JPEG_20160823_122659_210602073.jpg
    513,5 KB · Wyświetleń: 71
Edysiek udane zakupy i cena ekstra :)

Madzikm cudne kociaki na kolanach :)

A nam przyszły dzisiaj buciki H na jesień, K do szkoły i kupiłam H bluzę na misiu w lidlu jedna została bez opakowania rozm 110/116 :D rękawy ma trochę za długie ale to nie problem. Ogólnie z dziecięcych rzeczy prawie nic nie zostało wszystko rozkupione jak to w lidlu.

Ok. Ha gorsza nie jestem, kupiłam dzisiaj małemu bezrękawnik w lidlu :-) na 116 ;-P w moim zawsze wszystko zalega wszystko bardzo długo. Ja generalnie obkupilam małego na wyprzedażach na spokojnie rok do przodu. Teraz sporo schudł, wiec przepraszamy się z rzeczami które były odłożone jako za male. Poza tym, jest od niedzieli super grzeczny i fajny, wiec jestem w kropce, bo wychodzi na to, ze przedszkole na niego złe działa. Przestał piszczeć po nocach...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madzikm ups przepraszam a byłam pewna że to kotki :D

Viltutti o widzisz może trzeba z paniami porozmawiać że coś jest na rzeczy ??
W lidlu jeszcze fajne spodnie były ale leżały dosłownie 3 pary i to same o wiele za duże..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry