• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Chodziłam z nim do przedszkola przez 2 tygodnie i wydaje mi się ze w przedszkolu jest bardzo ok. Nie sadze żeby wszystkie panie przez ten czas były w stanie udawać ze są miłe itp. Poza tym wszystkie dzieciaki które tam przychodzą wbiegają do sali jak torpedy nie żegnając się z rodzicami, a co mnie najbardziej zdziwiło: dzieci tam w ogóle nie płaczą. Wiec nie bardzo wiem w czym panie mogłyby pomoc. On mówi ze lubi chodzić do przedszkola, ale na pytanie co robi w przedszkolu mówi ze się smuci i płacze. I ze się nie bawi i bije dzieci, co wg pan jest nieprawda. Poza tym jak go czasem podglądamy to nie zdarza się płaczący. Kurde, bardzo nie chciałabym wracać do niani.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viltutti ja bym szła za ciosem. Jak wiesz, że nic złego mu się tam nie dzieje to niech chodzi. Może nadmiar bodźców i stąd te zachowanie. Musi to przepracować i się oswoić.

Truskawkowa ja też w łóżku :) mój Skarb od kilku dni idzie spac o 21:00 i spi do 10:00. Oczywiście kosztem moich ukochanych drzemek no ale cóż sił na walkę nie mam, widać tak teraz potrzebuje.
Co do Lidla to wycwanilam się: Mąż jadac do pracy ma go po drodze więc ma nakaz jeżdżenia szybciej, dostaje reklame w rękę i kupuje. Jak coś mi sie nie podoba to oddaje :) On jest w Lidlu o 7:00 i mówi, ze bluzy i spodnie to po kilkanaście sztuk brala 1 osoba, więc co się dziwić, że My normalne Mamy o normalnej godzinie wyboru już nie mamy.
Edysiek słodkie te bluzeczki :)

Truskawkowa Ja jeszcze nigdy nie znalazłam ciuchów nowych w lumpku ,ale w Krakowie ceny są wyższe.Moja koleżanka kupuje w lumpach w Szczucinie za groszę ciuchy a potem na allegro je sprzedaje i całkiem dobra pensja jej wychodzi z tego.Ale Ona właśnie kupuje po 1-5zł za sztukę w dobrym stanie.
Ja raz patrzyłam to bluzki np damskie po 12-30zł to jak jeszcze zarobić na tym wystawiając na allegro,Skoro na wyprzedaży można czasem nowe kupić za tyle.

Szalejecie z zakupami a ja ogarnęłam się trochę,też widziałam gazetke z lidla ale ostudziłam swój zapał,zrobiłam przegląd i mam 10par nowych getrów,8bluzek wszystko z metkami,a sukienek nowych 7 z metkami bo w tym roku za duże były:shocked2:,także na następne lato i wiosnę mam całą wyprawkę poza butami;-) ;)

A moja się mnie pyta kiedy będzie mikołaj,prezenty i choinka?mówię że w zimie i pytam jakie prezenty jej przyniesie to mówi że czekoladę:-D,także w tym roku tani mikołaj mnie czeka:D

reklama
Ja na nogach itd 6. Z ma kumulacje jakaś. Ani maść ani viburcol ani nurofen jej nie pokonały i padła teraz. A wyla gdzieś od 9.30. I nie dało się jej odłożyć nawet na minutę. K trochę lepiej ale drze paszcze o wszystko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry