• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

20160824_114408.jpg

No i przyspieszyła sprawę,zimowy komplet jest ,teraz tylko mikołaja wyczekiwać;)

Załączniki

• 20160824_114408.jpg
    20160824_114408.jpg
    329,8 KB · Wyświetleń: 236
reklama
U nas do Lumpa chodzę tylko ja :) jak jestem u rodzicow to tam idę i faktycznie za grosze nakupowalam juz nie raz bardzo fajne ciuchy. Przyznam się, że nawet zaczynalam byc od tego uzalezniona. Sobie to juz nie pamiętam kiedy kupilam cos w normalnym sklepie ( nie licząc butow) :-D
Milenko bosko :)
Katjuszko siły życzę a i pogoda nie służy też naszym dzieciom. Stary czlowiek wariuje a co dopiero dziecko.

Katjuszko współczuję. Ale pomyśl, że jeszcze trochę i dziewczyny będą się razem bawić, a Ty będziesz miała czas dla siebie.
Milenko a skąd jej się ten Mikołaj wziął?
U mojej w szafie też spore ilości jeszcze nie używanych ubrań typu leginsy czy tuniki. Teraz trzeba by już o zimie zacząć myśleć.

U mnie też brak czasu. Wstałam po 6 i ledwo się wyrobiłam. Dzisiaj robiłam paprykę marynowaną, a jutro będę robić peperoni.

Katjuszko podziwiam pocieszające jest tylko to że kiedyś z tego wyrośnie :-).

Milenka jaki słodziak:) no właśnie skąd myśl o Mikołaju?

My od rana szukaliśmy spodni dla M na chrzciny bo same luźne albo dresy o_O na szczęście kupiliśmy tylko wieczorem do mamy trzeba pojechać żeby skróciła.
A to Hubcia bluza i butki :
20160824_144008-1024x576.jpg

W rękawach też jest miś:)

Załączniki

• 20160824_144008-1024x576.jpg
    20160824_144008-1024x576.jpg
    177,4 KB · Wyświetleń: 225
Ancona super zakupy,jak to mówi moja córka ale dżolos bedzie;-) ;).
Nie wiem z kąd temat mikołąja ale oglądała masze na lapku wiec może odcinek był świąteczny.Jej po bajkach coś sie ubzdura np że na urodziny przyjdzie miś uszatek[nie wiem z kąd jej się to wzięło]Bo ona chyba kocha prezenty bo jak nie mikołaj to urodziny po głowie jej chodzą.

Milenka J też dzisiaj o mikołaju nawijał. No ale jemu ewidentnie o prezenty chodzi.

Ale macie fajnie z tym spaniem. T jest anioł i wstaje w nocy tylko dwa razy na cyca, ale J przechodzi siebie. Zasnął o 23 i wstał o 6. Do tego z uporem maniaka pakuje nam się w nocy do łóżka. Łeb mi zaraz pęknie.

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wycofuje wszystkie co napisałam że ogarnęłam sie z zakupami:oo:
Zrobiłam przegląd u Starszaka no i okazuje sie ża koszula biała na rozpoczęcie za krótka,i jeszcze syn mnie uświadomił że w majtkach to wstyd się przebierać na wf i bokserki mam mu kupić:o,zacofaną matkę ma jak nic.I weszłam na 5 10 15 nie wyszłam z dwoma rzeczami:rolleyes2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry