• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ciekawe jak u nas będzie z miejscem, mam nadzieję że przyjmą H do państwowego przedszkola bo tu mamy najbliżej 10 min spacerkiem tempem Huberta a do innych trzeba już autem jechać.

Muszę pochwalić H dzisiaj pierwszy raz wysiedział w wózku całą mszę miał chwilę słabości podczas kazania ale chłopczyk obok dał większy koncert więc mój musiał się uciszyć, nie wiedział co się dzieje:D i zostaliśmy do końca.

reklama
Samą jestem ciekawa czy kupujecie na Limago? Naprawdę takie zniżki mają?
U mnie od popołudnia pada, a teraz jeszcze się błyska. Obejrzałam sobie Masterchefa a teraz ten nowy serial oglądam. O ile ja nie serialowa jestem to te na TVN jakoś zawsze mi podchodzą.

Ancona a nie ma podanej długości wkładki w cm. Jak nie tam, to może na innej stronie znajdziesz tabelę rozmiarów dla Geoxa.

Milenka :D strzał w dziesiątkę!
Buciki super, H miał tej długości w tamtym roku i były ok :-).

Edysiek ja swego czasu byłam maniakiem limango :D teraz już rzadziej ale jak trafi się coś ekstra to ciężko się oprzeć ;) wkurza mnie tylko że tam żadnych wymiarów nie podają tylko sam rozmiar.

To pewnie nam się jakieś dziwne trafiły bo w tamtym roku kupiłam starszemu na zimę 33 i były dużo za duże dopiero w tym roku będą dobre a wszystkie inne buty kupujemy już 34 bo 33 jest małe. Może taki model .

Przyszła kurtka, jest cudna
kurtka.jpg

Załączniki

• kurtka.jpg
    kurtka.jpg
    705,7 KB · Wyświetleń: 446
reklama
Wow, Edysiek! Śliczna jest. Ja dzięki uprzejmości mojej babci mam kombinezon z zeszłego roku bo wzięła sobie do serca ze ma dużego prawnuka, wiec kupuje wszystko tak na rok lub dwa do przodu. Ale kurtkę i tak kupie mu jakaś.
Kurde, obdzwonilam wszystkie poradnie w trójmiejskie i nie ma najmniejszych szans żeby zapisać sie do alergologa na ten rok :-/ prywatnie wizyty zaczynaja sie od 150zl w gore... A musimy przynajmniej raz w miesiącu chodzić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry