• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Truskawkowa tak to przeważnie jest strach ma wielkie oczy ;)
a ja nie wiem co się z moim K dzieje , dałam mu wczoraj pieniądze żeby wpłacił pani na zieloną szkołę, ubezpieczenie itd wszystko wyliczone żeby się chłopak nie stresował a on nie zapłacił bo się wstydził :eek: nosz kurcze ma 9 lat powiedziałam że w poniedziałek ma zanieść bo inaczej nie pojedzie. Ja robię to dla jego dobra zaczynając od takich drobnych spraw żeby potrafił sam pójść i załatwić.

Ancona niech się uczy samodzielności, ale nie naciskaj na niego.
Truskawkowa Kinga wstała o 5:30. Ledwo na oczy widziałam. Poszłam do drugiego pokoju, włączyłam bajki i jakoś dotrwała do 7.
L-oka udanego wypoczynku.

Ja zaraz też się zbieram i jedziemy do moich rodziców.

U nas w normie pobudka po 5. Ogląda Peppę, a ja na nogach już.

Ancona ja swojego Młodego do małego sklepiku wysyłam samego, żeby nauczył się takich prostycj rzeczy. Sama w tym czasie stoję pod sklepem. Niby nic, a czegoś się nauczy.

1472886131-sdbbzy.jpeg

Ot odnośnie odpoczynku w weekend [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Djmka a nie nie jak chodzi o pójście do sklepu to nie ma żadnego problemu wręcz skrzydeł dostaje żeby tylko na lizaka czy chipsy wysępić. On w szkole jakiejś blokady dostaje.

Viltutti :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry