• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Djmka wiem że młodszy też tak zaczynaliśmy:) niech chłopaki uczą się samodzielności przyda się w przyszłości.

Wczoraj znalazłam fajne zajęcia dla H ale niestety są dla dzieci od 4 lat :/ no cóż zaczekamy ..

reklama
No ja miałam duzo planów co do zajęć dodatkowych dla małego, ale biorąc teraz pod uwagę jego chorobę, to nie wiem co z tego wyjdzie. Na pewno będziemy próbować i obserwować czy daje radę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Milenka to są zajęcia dla dzieci 4-6 lat zawierają elementy taekwondo (jak zachować się kiedy zaczepia nieznajomy, obrona przed przemocą, bezpieczeństwo w razie pożaru, nad wodą, na drodze, praca zespołowa, przywództwo, zdrowy styl życia, kondycja fizyczna, samokontrola, odwaga) wszystko w formie zabawy. A starszego zapisałam na basen :)

Viltutti pierwszy rok w przedszkolu niestety zawsze tak wygląda :( każdy musi swoje odchorować jak sobie przypomnę co było z K jak poszedł do przedszkola to mam ciarki na samą myśl że z H może być podobnie. Pocieszyć Cię mogę tylko tym że Wy będziecie mieć już chorowanie za sobą a my dopiero zaczniemy 8-).

Ja cały urlop pobudki przed 6.
Z Klara to zaczekam aż sama zdecyduje jakieś chce zajęcia mieć. Na razie chodzimy na zajęcia klubiku dwa razy w tyg po 1.5 godziny. Ogólnorozwojowe :-)

Katjuszko tak Mlody jeszcze cycuje i za nic w świecie nie może sobie darować tego. Awantura okropna :) Znowu ma etap alergii na tatę i nie chce za bardzo nawet isc z nim na spacer a co dopiero zostac. Zresztą on z nikim nie zostaje bo nie mamy takiej możliwości. Wczoraj tak się rozplakal, że aż na wymioty go brało.
Stąd moje obawy i to głównie o szpital bo potem damy radę. Innego wyjścia nie ma :):):)

Ps. Tesciowa zdziwiona, że się do niej nie oddzywam. Upsss ohhhh ja nie dobra :)

reklama
U nas to bedą zajęcia w zamian za przedszkole.Po przeprowadzonym wywiadzie na 99%młoda pójdzie do przedszkola w wieku 5,5roku,wczęsniej nie bedzie miejsca dla niej w placówce na wsi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry