• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Truskawkowa łącze sie w bólu też głowa nie chce odpuścić,teraz się leczę zimnym piwkiem a nóż da radę skoro ibuprom nie działa:unsure:

My wrócilismy tacy zmordowani do domu że już wszyscy wykąpani i szykujemy się do spania,dogrzało nam na maxa.Ale za to dzieci wyszalały się na karuzelach :tak:

Ja jestem.. ale jakby mnie nie było. Zojka mnie dziś dobiła. Nie jestem w stanie wyjść do łazienki. Nie byłam w stanie zostawić jej na dywanie i dwa metry dalej rozładować zmywarki, tak wyć zaczęła.. Nie wiem co jej się pokićkało w głowie, ale długo tak nie pociągnę. A padła na sen nocny o 18:40 więc wolę nie myśleć o której wstanie :-( Klara też właśnie padła.. tylko poszła spać z moją mamą... i wypiła cały bidon wody..... ja pitole, ale jak jej mama pozwoliła to niech z nią wstaje.. Mama jest na noc dziś, bo m miał wychodne.. tylko, że właśnie wysłał smsa, że już wraca.. no nic ;-) przynajmniej ze mną pośpi dziś :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry