• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ja w Karpaczu, niestety dziś wracamy :( bylo super tylko Mlody nie spi po nocach i 2 dni bez drzemki. Mieliśmy też kolejny rzut rosnacych piątek.
Odezwe sie z domu jak juz Wiedzme tesciowa wyprawie.

reklama
Myszka a jak się czujesz?

Tak skorzystałam że Z urzadzila jedna ze swoich popisowych nocy. Od 21.30 do 23 impreza, 24.30 jedzenie, 2-4 impreza. Wstała przed 7. Idę jutro mną szczepienie i będę gadać z lekarka bo przecież tak się żyć nie da. M lekko w szoku bo myślał chyba że przesadzam..

Truskawkowa podeślę Ci swoja teściowa :)

Katjuszko samopoczucie mam ok, plamienia ustaly i to najważniejsze. Obawiam sie lekko powrotu do domu bo TO babsko nawet na odleglosc mi ciśnienie podnosi.
We wtorek albo w czwartek ide na kontrolę do gina.
Współczuję Tobie nocy.

Katjuszko a nosidla probowalas? U nas do ok roku dzialalo cuda, pozniej juz raczkowal.
Myszka wdech i wydech. Tesciowa olej. Dbaj teraz o siebie i Maleństwo przede wszystkim.
Truskawkowa kawka, drineczek :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Aplikacja mi powiadomień nie pokazywała.

Katjuszka jak lekarka powie Ci coś rozsądnego odnośnie snu to napisz. Młoda drugą noc z rzędu histeria. Wykończy mnie ten dzieciak [emoji22]

Truskawkowa to jak m nie daje radu to dzieci jeszcze zostały ;)

reklama
Katjuszka - spróbuj. Najwyżej nie zadziała. Mnie homeopatia wielokrotnie tyłek uratowała. A bardzo sceptycznie do tego podchodziłam. Tylko trzeba się stosować w 100% do wytycznych no i trafić na dobrego lekarza który dobierze właściwie preparaty.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry