• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
F juz pół zabawek przerobił odkąd wstał [emoji33]. Chylę czoła dla tych Mam co muszą się zrywać przed 7. Niestety F jeszcze nie przestawił sie godzinowo po powrocie.

Viltutti - a po co sie bedzie zrywał jak Ty do pracy idziesz. W weekendy szkoda mu czasu na spanie jak Ty jesteś w domu. A jak w pracy ?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Młoda dostawała syrop ziołowy zalecony przez lekarkę i rezultatów nie było. Do homeopatii mam nijakie podejście. Chociaż gdyby coś miało pomóc to bym spróbowała. Wiem, że jest syrop homeopatyczny sedalia, bo przy Młodym go miałam.
Ja też o 5.30 wstaję, Młoda różnie, czasami muszę ją budzić.

Ja tez czekam na recepte na sen.
Młody 3 dzien bez drzemki i zasnal ok. 22:00 pobudka o 4:20 i zasnal przed 7:00. Na wyjezdzie tez spał masakrycznie bo byl dzien, ze lacznie w nocy 3h spalismy. Licze, ze to nadal 5 i zmiana mejsca a po powrocie do domu zacznie sie regulowac.
Mam koleżankę, której syn ma 3 lata i ciągle mają taki cyrk, bez znaczenia pobudka do żłobka o 6:00.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry