• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek myślę że spokojnie się nada. Po prostu zrobi się różowa :-) plus biała i macie już dwa kolory. Np w klubiku babka farbuje tymi barwnikami do jajek, to bardzo tanio wychodzi, bo niestety te w tubce drogie, choć wystarcza trzy podstawowe ;-)

reklama
Djmka to chyba jakaś wyprzedaz była? 4 szt kosztują ok 18 zl.. więc wow. Ta robiona jest o tyle fajna, że można ją wałkować na duże placki i wycinać trudne rzeczy. Z Play doh niby też, ale trochę inna zabawa jest. Mnie się podoba, dziś dorobilysmy, bo jest promocja na barwniki w Tesco po 1.77 i przy okazji zakupow kupilysmy.

Gdzie się wszystkie podziewacie?

Mnie mała próbuje wieczorami wykończyć, o ile w dzień jest nawet grzeczna, to wieczorem wcale nie chce iść spać. Nie ma znaczenia czy śpi w dzień czy nie. A im później idzie spać tym jej gorzej zasnąć, no chyba że by szła po 22, to może by padła ze zmęczenia, ale taka opcja nie wchodzi w grę.

Ja nie mogę się wyleczyć, smarkam na zielono, kaszlę na zielono, słaba jestem i kiedy tylko mogę to śpię. Usiłowałam się dziś umówić do rodzinnego, bo chyba bez antybiotyku i wolnego się nie obejdzie, a tu zonk, do środy włącznie nie ma nic wolnego.
Emma nawet nie wyszła dobrze z ostatniego przeziębienia a wczoraj i dziś stan podgorączkowy :(
Zaraza i tyle

reklama
Teośkowi nie może się przebić jeden ząb więc od trzech dni mam w domu nieustanny płacz. I w dzień, i w nocy. A Julek się buntuje, bo nie mam przez to dla niego czasu. Na gwałt potrzebuję kawy i melisy dożylnie.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry